| alinthebeast a întrebat:

Daca eu merg la o intersesctie inainte si spatele meu aveam o proasta cu un audi si am semnalizat stanga sa ma bag in parcarea din stanga si m-am uitat si in fata si in spate, din fata nu venea nimeni si in spate ea nu daduse nici un semnal ca sa imi dea de inteles ca vrea sa ma depaseasca, asa ca m-am incadrat sa ma bag pe locul de parcare si dupa se baga in stanga mea fara semnal, fara nimic si intra in roata mea din fata. Eu am vazut-o in oglinda pentru unghiul mort si am pus frana ea a accelerat, in acest caz cine e de vina?

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Vina fiecaruia o va stabili politia, este greu de spus din ce ai scris tu aici, posibil ca soferita sa aiba o alta varianta.
Ca sa intri in parcare in stanga trebuia sa fii langa axa drumului, nu numai sa semnalizezi stanga si atunci nu cred ca s-ar fi intamplat ciocnirea, decat daca soferita ar fi intrat pe contrasens.
Si este posibil ca ea sa spuna ca a semnalizat depasirea dar tu nu ai luat-o in considerare.
Daca nu exista alte probe vor fi doar sustinerile voastre contradictorii si va fi greu sa se stabileasca vinovatia si atunci este posibil sa fie declarata culpa comuna.

| alinthebeast explică (pentru Ioandelasal):

Eu eram in axul drumului oricum s-a lamurit ca ea era de vina erau camera in jur si s-a vazut in eram aproape de axul drumului si am dat semnal s-a vazut ca ea mergea in spatele meu fara semnal fara nimic si cand am facut virajul s-a bagat imediat in stanga mea fara semnal s-a stabilit ca a fost intentionat fata avea cate ceva de schimbat la masina

| Ioandelasal a răspuns (pentru alinthebeast):

Si atunci de ce mai pui intrebarea daca esti complet lamurit si exista dovezi ca soferita este cea vinovata?
Si nici macar n-ai expus toate detaliile necesare, de a trebuit sa fac ipoteze pentru a raspunde.

| sabin89 a răspuns:

Zici că șoferița din audi era proastă?