| WonderGirl7 a întrebat:

Dacă eu sunt născută in aprilie si am început școala de șoferi abia prin mai si am avut sala in august si o sa am orașul in septembrie credeți ca îmi ia mult prea mult aceasta?
Am auzit unii care ziceau ca in 2 luni erau gata cu tot.
Oare s-au apucat cu 3 luni înainte sa împlinească 18 sau cum?
Efectiv într-un fel sau altul pe mine m-a încurcat sala dar doar atunci era liber. Menționez ca am făcut cam 1 ora sau 2 ore pe săptămână sa nu rămână mult spațiu între practica - sala si oraș.

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In conditiile actuale, cu pandemia, nu este prea mult, dimpotriva esti intr-o situatie favorabila.
Probabil ca aceia care se lauda au inceput scoala de conducere inainte de 18 ani (se poate cu 3 luni), au sustinut proba teoretica imediat ce-au implinit 18 ani si apoi proba practica, fara a trebui sa repete vreo proba. De asemenea probabil ca le-au sustinut inainte de starea de alerta.

| WonderGirl7 explică (pentru Ioandelasal):

Nu știu se poate, dar am un coleg născut in iulie și deja are carnetul.
nu contează asta, dar mi s-a părut ciudățel

suntserios
| suntserios a răspuns:

Avand in vedere ca 2 luni e cam media de programare la traseu nu vad cum le iesea lor 2 luni cu totul

| WonderGirl7 explică (pentru suntserios):

De asta întreb si eu, sau sunt unii care nu au nici măcar alea 30 de ore obligatorii

| JustDeedee a răspuns:

Depinde de fiecare oraș în parte și câte persoane sunt programate. Depinde chiar și de școala de șoferi, câți elevi au. Contează să fii pregătită și să fie totul bine, nu cât de repede se rezolvă totul. Mult succes!