| Eternal a întrebat:

Daca furi ceva ce e gratis se considera furt?

16 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ce spui tu este o contradictie. Daca este gratis poate fi luat de oricine si nu poate fi considerat furt decat intr-un singur caz: a fost luat anterior de altcineva si a devenit proprietatea acestuia.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Pai da un exemplu, poti fura ceva de la cineva care a primit ceva gratis si e furt chiar daca el nu a platit nimic pe acel obiect.

| Ibrahimovic a răspuns:

Pai cum sa furi ceva ce e gratis? laughing
Ceva ce e gratis poate sa ia oricine.
La ce anume te referi, totusi? Poate nu am inteles eu prea bine intrebarea. Dă un exemplu. thinking

| Teardrop a răspuns:

Monstra de parfum e gratis. Da' dacă o şterpeleşti, da, e furt.

| miTzuliK93 a răspuns:

Dar nu exista "a fura ceva ce e gratis". Niciodata.

| Hace a răspuns:

DA

| Thesinger1 a răspuns:

De ce ai fura ceva ce e gratis?
Daca e gratis nu e furt.Dar daca in inima ta ai sentimentul ca ai furat, furt a ramane in inima ta.Incearca sa indrepti situatia si spune celui de unde ai luat acel lucru gratis ca l-ai luat.
O sa te simti bine si nu o sa ai resentimente. Funda?

| Chiru_Ionut_1979 a răspuns:

Pai de ce vrei sa furi ceva

| terminallyCapricious a răspuns:

Bineînţeles că nu. :0)

| Hakuouki a răspuns (pentru terminallyCapricious):

Orice lucru care nu iti apartine este considerat gratis, adica telefonul unui amic sau chestii de genul, pentru tine acelea nu costa nimic (doar daca amicul le vine) deci se numeste furt (e doar interpretarea mea). In cazul in care e vorba de mostre gratuite nu vad de ce te-ai complica se le furi cand poti cere una frumos.

| Eugen866 a răspuns:

Nu stiu, eu fur numai ce costa

| NatyAriana a răspuns:

Nu stiu... Nu cred!

| AnaCool120 a răspuns:

Depinde...

| Yaasminnaa a răspuns:

Depinde in ce context. laughing)

| Gabriela17 a răspuns:

Pai daca e gratis... Nu e furt! Adica. Oricum cel care a pus acele lucruri gratis trebuie sa se astepte sa dinspara lucruri. Sunt gratis pana la urma laughing

| supermina a răspuns:

Nu tambule

Întrebări similare