Daca iese Geoana rezulta ca asa poporul roman l-a considerat cel mai potrivit.Nu ai cum sa te opui vointei poporului.
Cred ca sondajele alea sunt de la sondele lui Patriciu.Eu sunt sigura ca Basescu o sa ia minim 54%. Va astept maine seara pe site sa sarbatorim victoria lui Basescu
Huzurim. N-a promis parca ca ne calificam si la mondialele de fotbal si ajungem in finala?
Ai dreptate, iese geoana din cursa pentru cotroceni definitiv, daca prin absurd va castiga presedintia va fi numai cu vechile metode imputite comuniste, eu sunt aproape de timisoara, voi fi acolo chiar cu riscul vietii, o revolutie adevarata! Hai BASESCU!
Vom vedea, poate dracu nu-i chiar asa de drac, din ce vad eu pe TPU sunt mai multi care il sustin pe basescu
Nu stiu... Mie mi-ar place sa iese el. Probabil ani care vor urma vor fi ca anul 2009, dar sper ca fara criza asta
Vom mai avea o Revolutie, tot de la Timisoara cred ca ne-a calcat pe batatura.
Daca iese "papagalu" presedinte o sa incerc sa ma uit din ce in ce mai putin la antene, avand in vedere ca o sa izvoreasca doar laude, o sa ma obisnuiesc cu gandul ca avem un presedinte manipulat si comunist in esenta si nu inultimul rand o sa o "felicit", ironic dealtfel pe bunica'mea pentru alegerea facuta
Eu as vrea sa castige Basescu, dar din cate am auzit in desfasurarea campaniei, nici Geoana nu este un comunist inrait precum Iliescu, deci o sa fim tot o societate democratica, aceleasi crime, aceleasi cluburi misto... ce o sa se schimbe sigur este guvernul, presedintele si prim-minstrul, in rest cred ca o sa decurga lucrurile la fel.sa speram... oricum sper sa castige Basescu. rar mai intalnim un presedinte asa comic ca el
drumurile întreabă: