A început Marea Curăţenie. Sper din tot sufletul ca măcar o parte din marii corupţi să apară în faţa justiţiei şi să primească un verdict. Pe mine ca cetăţean al acestei ţări ar trebui să fiu anormal să spun că nu mă interesează. În mic ar trebui să spun că nu mă interesează ce se întâmplă în propria mea familie, căci ţara e familia cea mare.
Da, noroc ca nu au venit pesedistii la putere ca nu mai pupam noi ministri ca Berceanu, Blaga, Videanu si Udrea. Si nici premier ca Traian Boc.
@Arthur - in al saselea an inca mai crezi in Marea Curatenie? E adevarat ca pestele de la cap se impute si de la coada se curata, dar la noi nu se curata nici macar coada. Cum vrei ca marii corupti sa apara in fata justitiei, cand femeia cu cea mai patata imagine din acest punct de vedere a fost promovata, in ciuda articolelor aparute in presa din toata Europa?
Inteleg ca oamenii care nu au acces la informatie pot nutri astfel de sperante, dar pe internauti nu ii inteleg deloc. Chiar nu vedeti ce se intampla in jurul vostru?
Eu am precizat optiunea mea in foarte multe randuri, dar nu despre asta era vorba. E una sa votezi (chiar si cu Basescu) din lipsa unei optiuni mai bune si cu totul alta sa crezi in Marea Curatenie si sa iti pui speranta in mainile unei asemenea sleahte.
Ce pot sa spun, iti doresc sa ai multa rabdare, ca sa apuci zilele in care "rezultatele muncii" lui Basescu iti vor indeplini asteptarile. Desi l-ai vazut ani buni de zile ce poate sa faca, nu numai ca presedinte, ci si ca primar sau ca ministru. Vino la Arad, sa vezi cate a reusit sa faca un primar la fel de portocaliu, intr-o perioada de timp mult mai scurta.
@Arthur - daca insisti iti repet optiunea mea, desi nu are nicio relevanta. Eu am votat un independent in primul tur si impotriva lui Basescu in al doilea. Dar repet, nu are nicio legatura cu speta, nu e vorba de data asta cu cine ai votat, ci in cine iti pui sperante. Presupunand ca ar fi iesit Geoana, cel pentru care am optat in turul doi, nu as fi avut nici o speranta sa inceapa curatenia, as fi fost fericit doar ca s-a terminat cu Basescu si cei din jurul lui.
In privinta primarului din Arad, eu judec oamenii dupa fapte, nu dupa culoarea fularului de campanie si tocmai de asta am ales un exemplu pozitiv, chiar din PDL. Mesajul pe care nu vrei sa-l intelegi era unul simplu: daca Basescu si ai lui ar fi facut la Ministerul Transporturilor, la Primaria Generala a capitalei sau la nivel de tara macar o parte din ceea ce a facut primarul Aradului la nivel local, as fi avut si eu sperante.
Si asta e singurul lucru la care trebuie sa imi raspunzi daca nu vrei sa bati campii: cum poti spera la Marea Curatenie cand in fruntea ministerelor banoase sunt exclusiv oameni care s-au imbogatit din afaceri cu statul?
@regis- Dă-mi voie să-mi păstrez încrederea în preşedintele Băsescu. Dacă tu ai opţiuni liberale, PC-iste sau PSD-iste e treaba ta. Eu am răbdare să aştept rezultatele muncii sale. Şi te rog să mă crezi că m-am uitat foarte bine în jur şi din tot ce a oferit societatea românească pe plan politic, a fost singura variantă pe care am putut-o alege.
Sunt curios care ar fi fost opţiunea ta pentru că nu ai precizat-o. De criticat este foarte uşor, fiecăruia dintre noi i se pot aduce critici cu carul, dar, în final rezultatul muncii contează. Să înţeleg că am fi fost o ţară fericită cu preşedinte Geoană sau Antonescu, unul prost şi celălalt chiulangiu ( după cum îi califică colegii apropiaţi ), cu Voicu ministru de interne sau Patriciu la justiţie? Sau cu bombonel la justiţie şi Vanghelie la cultură? Sau învârtei tu cum vrei, dar să nu-mi spui că nu e nimeni bun pentru că nu există această opţiune.
Regis - Întrebarea era foarte, foarte simplă : ce opţiune trebuia avută în vedere dintre cei trei candidaţi?
Mi-ai răspuns în bunul stil Ilescian pe care dacă îl întrebai despre vreme îţi răspundea despre cursul dolarului. Şi ce legătură are primarul Aradului cu preşedintele României, mai pe româneşte, ce legătură are coada vacii cu ştampila primăriei, chiar eşti total pe dinafară, sau refuzi un răspuns direct. Nu are rost să batem câmpii aşa că te rog să precizezi opţiunea ta, pentru a putea să-ţi răspund.
Eu inca mai sper, ca indiferent cine este la putere, excrocii, delapidatorii, infractorii, etc. chiar daca sunt senatori sau deputati sa ajunga pe mana justitiei si sa se hotarasa acolo unde este locul lor!
Felicitari Arthur, am si eu sperante privind marea curatenie, problema cred eu este la justitie, atata timp cat nu sunt idepartate curcile comuniste batrane greu se va putea face ceva.
Sincer nu ma intereseaza pe mine de politica. Oricum cine conduce Romania o conduce destul de prost.
Bine, CTP asa e el de la mama natura cu socul tras. El se refera la faptul ca justitia e partiala sau ceva de genul asta.
Daca iesea Geoana respectivul era ministrul de interne. Toate informatiile le vindea pe ici pe colo, ajuta industria interlopa sa acapareze tot mai mult din Romania pina in punctul in care se ajungea la o rascoala similara cu cea din Grecia cel putin. Ori ar fi fost asasinat de catre sisteme de aparare interna inexistente de jure.
Bine, CTP asa e el de la mama natura cu socul tras. El se refera la faptul ca justitia e partiala sau ceva de genul asta.
Daca iesea Geoana respectivul era ministrul de interne. Toate informatiile le vindea pe ici pe colo, ajuta industria interlopa sa acapareze tot mai mult din Romania pina in punctul in care se ajungea la o rascoala similara cu cea din Grecia cel putin. Ori ar fi fost asasinat de catre sisteme de aparare interna inexistente de jure.
Daca din punctul tau de vedere banuiesti ca asta se datoreaza "REFORMELOR"facute de Basescu.Sincer cred ca intelectul tau e DERIZORIU. Daca ar fi iesit geoana presedinte ar fi in situatia lu niste PD-listi.
Alien întreabă: