Sincer cred ca ar rezista. Macar 45 ani. Suntem un popor de sclavi si ideea asta ne coafeaza foarte bine.
Nu ar putea ajunge la putere, căci un regim democratic nu se poate tramsforma peste noapte în regim dictatorial. De aceea sunt minim 2 partide etc. Dar dacă ajunge la putere este greu de dat jos. Se poate prin lovitură de stat, sau revoluție. Sau dacă este cazul unui așa zis dictator luminat care decide să facă o tranziție pașnică și treptată de la dictatură la democrație.
Ma gandeam sa candidez si de aia
Nu ar rezista. La fel ca si cu protestele din anii trecuți cand dragnea se vedea barosan, durează câteva luni pana se formează o masă critică de oameni care nu-s de acord cu ce se întâmplă si după ar începe distracția.
Depinde de cine conduce tara si de interesul celorlaltor natiuni (desi multe nu ar interveni, presupun). Eu una sincer nu cred ca ar rezista, din cauza mai multor factori. (faptul ca suntem in ue, faptul ca probabil unii s-ar revolta etc. Nici in Coreea de Nord nu se respecta total ceea ce zice guvernul, dar sincer nu cred ca, avand liderii actuali, Romania ar putea ajunge acolo)
anonim_4396 întreabă: