anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca intri intr-un magazin ai voie sa faci poze la produse?

13 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ai voie doar cu acordul proprietarului sau sefului magazinului.

| Giulia97Anna a răspuns (pentru Ioandelasal):

Da sigur.Sunt unii care mananca mancare linistit acolo si nu patesc nimic.Stiu cazuri de la niste prieteni.Dar asta conteaza de norocul lor.Si cate poze la produse am facut eu in magazine...si nu mi-a zis nimeni nimic.

| Ioandelasal a răspuns (pentru Giulia97Anna):

Daca nu ti-au zis nimic este problema lor, inseamna ca erau de acord.

| Giulia97Anna a răspuns (pentru Ioandelasal):

Nu e vorba de asta! Pur si simplu au avut incredere in mine si in el mai ales!

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Este o regula de aur pe care trebuie sa o respecti intotdeauna: pe proprietatea privata, muzee sau institutii publice n-ai voie sa fotografiezi decat cu aprobarea stapanului. Dupa caz aceasta poate fi verbala sau scrisa in institutiile publice. La muzeu platesti.

| Clorox a răspuns:

Depinde de magazin...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, dar poti sa cauti produsele si pe internet, te uiti la nume

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In supermarket nu mi s-a zis nimic in legatura cu asta, intr-un magazin din mall de bijuterii mi s-a atras atentia ca n-am voie sa fac poze.laughing

| Axelrunda a răspuns:

Intr-un magazin mare ca si kaufland, nu te va deranja nimeni.

| Iugas a răspuns:

Ce vrei sa faci cu pozele?
Daca e pentru consultat cu cineva de acasa in scopul de a alege un produs nu cred ca e o problema.
Dar online nu ai gasit produsul?

Răspuns utilizator avertizat
| Si_Atat_Alex_1990 a răspuns:

Desigur

| BogdanoffCibo a răspuns:

Ai voie sa faci poze in magazine, nu exista nicio reglementare sau lege care sa interzica fotografierea pe spatiu public, daca cel care detine spatiul public refuza sa iti te lase sa daca poze, trebui modificate actele pentru propietate si schimbat de LA public LA private si magazinul se inchide