Pentru ca toti batranii asculta minciunile lui! Pentru o esarfa, 1 litru de ulei si o punga de faina il voteaza Dar stai linistita ca acum o sa iasa Iohannis deoarece in primul tur studentii si cei din strainatate nu au apucat sa voteze Pot sa bag si mana in foc ca o sa castige Klaus Iohannis! Oricum daca iese Ponta ne-am dus pe...
La câtă prostie e în jur (inclusiv la întrebarea ta), te mai miră?
Sincer, şi pe mine mă cam intrigă, cum de la noi încă nu a eliminat cineva vreun ticălos, dictator şi mitoman, gen Ponta, care pune toată ţara în pericol. Nu că îndemn la aşa ceva, dar sincer vorbind, ne-ar face tuturor o mare favoare.
Pentru ca e plin de inconstienti(sa nu le zic altfel...) in Romania, inclusiv o parte din cei ce ti-au raspuns.
Pentru ca Ponta este un impostor, iar inconstientii nu vad asta, nu realizeaza ce inseamna un ticalos in conducerea statului(care mai are si o mafie in spate).
Eu unul i-au politica in *** ...nu imi place, nu ma pasioneaza, nici de Ponta nici de Iohannis, oricine ar iesi tot se va duce de rapa Romania, or sa plece toti in afara...
Nu am votat pana acum si nici nu voi vota, nici decum nu as vota un om de alta rasa. Stiu ca oameni nu vor sa-l voteze pe Ponta, dar nu se gandesc ca da Romania pe mana unui german?
Http://ro.wikipedia.org/wiki/Na%C8%9Bionalitate
nationalitatea o are germana, ca orice german care a avut parinti germani, cetatenia o are Romana
Naționalitatea reprezintă:
în sens demografic/etnografic: apartenența unei persoane la un grup etnic, fără legătură neapărată cu cetățenia - vezi naționalități conlocuitoare, minorități naționale etc. (sensul obișnuit în limba română și uzitat în România, în Polonia, în ex-Uniunea Sovietică (rus. "na-țâ-o-nali-nosti") și țările ce au compus-o etc.). Ea își găsește expresia, de exemplu, în formularele demografice de recensământ al populației din anumite state, unde apartenența e declarată anonim și voluntar. În unele regimuri, de obicei dictatoriale, și în unele situații de conflicte sau ostilitate inter-etnică, naționalitatea (ori uneori în schimbul ei - apartenența religioasă) este menționată, din inițiativa autorităților și în unele liste administrative nominale și în documente personale oficiale ale cetățenilor. În aceste cazuri aceste date pot deservi discriminări, abuzuri, iar în unele cazuri extreme din istorie și măsuri de deportare în masă sau chiar genocid.
în sens juridic: apartenența unei persoane fizice la o anumită națiune - apartenență ce este susținută prin cetățenie - (după accepțiunea termenului de origine franceză și folosit și în țările anglo-saxone). Termenul este în mare măsură sinonim cu cel de cetățenie. (excepții:cetățenia europeană etc.)
"Klaus Werner Iohannis (scris în germană și Johannis,[1][2] n. 13 iunie 1959, Sibiu) este un politician român de etnie germană,"
http://ro.wikipedia.org/wiki/Klaus_Iohannis
Ai citit citatul pe care mi l-ai dat pana la capat?
"în sens juridic: apartenența unei persoane fizice la o anumită națiune - apartenență ce este susținută prin cetățenie - (după accepțiunea termenului de origine franceză și folosit și în țările anglo-saxone). Termenul este în mare măsură sinonim cu cel de cetățenie."
Uita-te pe buletin. La cetatenie vei vedea corespondetul din franceza si engleza: nationalite si nationality. Si scrie: romana. La fel scrie si pe buletinul lui Johannis. Juridic vorbind, Johannis este cetatean roman, de nationalitate romana si de etnie germana. Daca ar fi fost german nascut in Baden-Baden, de cetatenie germana, si ar fi primit cetatenie romana ulterior, atunci am fi putut spune despre el ca este cetatean roman de nationalitate germana.
Daca vei consulta wikipedia vei vedea ca p0nta este albanez de origine
Imi pare rau dar pentru mine, originea si etnia nu e acelasi lucru
Si daca iasa iohannis ce se va intampla? un presedinte nu are drepturi guvernamentale, asa ca nu va putea face nimic decat sa urle
Pentru ca majoritatea electoratului este mult prea usor de manipulat. Oamenii pe care ii auzi tu ca sunt contra Ponta nu reprzinta majoritatea, sunt doar cei care au ceva de zis, restul bale dupa cozonaci si sticle de ulei
Părerea mea e că niciunul n-o să facă nimic în plus, față de ce-a făcut Băsescu. Sunt, totuși, promisiuni. Pe de-o parte, Iohannis e mai axat oarecum pe corupție, el vrea s-o suprime, ca să zicem așa. Pe de altă parte, Ponta a spus că va mări pensiile, dacă nu mă înșel, oricum, legat de economie. Și adevărul e că, pe omul de rând, nu-l interesează atât de mult corupția, pentru că nu-l afectează la un nivel ridicat. Dar pentru 20-30 lei în + la salariu, sau la alocație, ei o să-l voteze pe Ponta. La urma urmei, toți promit, rămâne de văzut ce se va întâmpla. Totuși, e ciudat, de ce la noi nu se poate? De ce e așa de greu de realizat? Și mă refer la justiție... Cred că este mult prea puțin drastică. Atâtea abuzuri de putere, atâta corupție. Rămâne de văzut ce va decide poporul român cu privire la președintele acestuia.
Si tu crezi ce a zis pont@?
M-ai înțeles greșit. Eu nu-s de partea nimănui.
A iesit pe primul loc deoarece PSD-ul este la putere. Si da, tot el o sa iasa. Ideea e ca niciunul n-o sa faca ceva pentru tara asta.o sa avem taxe peste taxe, locuri de munca lipsa si foamete mare. Asta este.
Toti batranii se lasa pacaliti de Ponta, de aceea a iesit el pe primul loc, dar sigur o sa iasa presedintele Romaniei, deoarece majoritatea care se duc la vot sunt batraneii cam 70% iar tinerii 30% care voteaza si ei cu capul(cel de sus)
fundata32332 întreabă:
fundata32332 întreabă: