Va fi amendata agentia si dupa aceea o sa-ti retina suma platita din salariu.
Daca imi bag demisia pot fi dat in judecata?
Iti dai demisia ca sa nu platesti? Sigur ca poti fi dat in judecata pentru recuperarea sumei si vei cheltui mai mult decat suma de plata.
Am vazut explicatia si revin: amenda se da doar daca permiti minorilor sa joace la pariuri, nu pentru intrarea in agentie.
Poti fi dat în judecată pentru recuperarea sumei. Cel mai probabil va costa mai mult decât suma de plată a amenzii.
Deci daca vine inspectia si ne prinde la masa ca sta&vorbim nu imi pot face nimic?
Daca ii pune sa se legitimeze te-ai dus. Daca nu, nu patesti nimic.Si eu am fost sa bag la pariuri cand eram minor si m-a prins politia dar nu m-au bagat in seama si am scapat.E simplu
N-are ce sa-ti faca daca ai minori in agentie, nu este interzisa intrarea lor, interzis este sa parieze.
Este amendata agentia, dar tie ti se desface contractul de munca imediat si ti se poate opri din salariu.
Este amendată agentia, și cel mai probabil o să-ți oprească din salariu. De ce ai face așa ceva?
Ne adunam mai multi prieteni spre seara de fel, sunt si cativa minori. eu lucrez la sat, nu prea am clienti
Înțeleg, dar este ilegal
anonim_4396 întreabă: