| Atât_Ştefan_1995 a întrebat:

Daca nota finala,cea dupa contestatii,mi se pare nedreapta si incorecta, exista vreo alta modalitate sa mi se reevalueze lucrarea? Eu am luat 9.20 dupa contestatii, asta in situatia in care baremul prevede si alte rezolvari corecte.

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca diferenta a fost mai mare de 0, 10 puncte atunci reevaluarea va fi facuta de o a doua comisie, compusa din 2 profesori, numita de presedintele comisiei de contestatii. Nota finala va fi cea acordata de aceasta comisie, nu se poate face o alta contestatie.

| alessia5158 a răspuns:

Nota finala dupa contestatii nu se mai poate modifica dar, pentru linistea ta, parintii pot solicita Comisiei judetene de organizare a evaluarii nationale sa vada lucrarea. La vizualizarea lucrarii candidatul minor trebuie sa fie insotit obligatoriu de un parinte. "Solicitarea de vizualizare nu poate conduce la reevaluarea și/sau modificarea notelor acordate lucrării " --- citeste continutul Art. 11 din cuprinsul Ordinului ministrului educatiei nationale nr. 5071 referitor la organizarea si desfasurarea evaaluarii nationale :https://www.edu.ro/sites/default/files/ORDIN%205.071%20EN%20VIII%202017.pdf