| claudiuflorin a întrebat:

Daca nu ai mai avut antecedente, si ai dosar penal...ai un antecedent (prima data), pentru furt calificat, ai ramas cu o amenda administrativa. dar de ce amenda administrativa? Ce inseamna asta? Ce se intampla la a doua abatere, daca te vor prinde iar-si politia? Mentionez, nu au depus plangere patronii magazinului. Ne mi-am in fiecare zi, si -i multumim lui Dumnezeu ca nu am facut puscarie. Dar de ce n-am facut puscarie ca e doar furt calificat... furasem bere. Multumesc. Am fost inconstienti beti pentru ce s-a intamplat cand am facut fapta asta, e doar prima data pentru noi.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Avand in vedere ca erati infractori primari(la prima fapta cercetata penal) si valoarea era mica, fapta a fost considerata ca lipsita de pericol social si s-a facut aplicarea dispozitiilor art.18^1 Cod penal. In aceste cazuri se aplica o sanctiune cu caracter administrativ, conform art.91, citez:
"ART.91.Cand instanta dispune inlocuirea raspunderii penale, aplica una din urmatoarele sanctiuni cu caracter administrativ:
a) mustrarea;
b) mustrarea cu avertisment;
c) amenda de la 10 lei la 1.000 lei."
A doua oara nu vei mai fi infractor primar si s-ar putea s-o patesti mult mai grav. Numai bine!

3 răspunsuri:
| Birjaru a răspuns:

Nu e fapta atat de grava incat sa faci puscarie, pentru din astea se da de obicei amenda administrativa. La a doua abatere, e clar ca o sa primesti cu suspendare, daca iti scapa mana de una singura prin magazine, fara sa fie controlata de creier.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bre poate ai ocazia cu asta sa vada vre nu care nu are ce manca din politie sa vezzi atunci cum iti aduna si din imprejurimi cazuri necocludate
taci si fate mic sigur ai primit cu suspendare de ai penal si doar amenda
poate mai verifica odata vre unu cazul tau

| claudiuflorin explică:

Ne mi-am in fiecare zi... si-i multumim lui Dumnezeu,continuasem ce am scris, gresisem, si trebuia scris din nou.