anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă nu plătești o făcutără la Avon ce se întâmplă?
Colega mea de apartament tot primește scrisori și mesaje de la ACOD care spun că trebuie să plătească altfel va fi dată în judecată
Ea spune că au trecut 2 ani de când a făcut comanda și nu a plătit

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Va fi data in judecata, se va obtine o hotarare de obligare la plata si daca tot nu plateste se va trece la executarea silita.
Va plati mult mai mult decat are acum de plata, la aceasta se vor adauga penalitati, cheltuielile de judecata si cele de executare silita.

| Simpatic a răspuns:

Spune-i prietenei tale sa numai fie o nesimtita si sa plateasca, ce a facut ea nu este ok, adica daca mergi la magazin iei o paine si pleci cu ea fara sa o platesti e bine? acelasi lucru a facut si ea, si merita trimisa in judecata sa plateasca de 10 ori toate astea daca nu vrea sa plateasca comanda.
Ma intreb ce valoare are acea comanda de nu o plateste e cumva 10.000 de euro? sau e 200 de lei happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

La un moment dat va fi data in judecata si executata silit

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Va fi dată în judecată, se va transmite decizia de imputare unui executor judecătoresc, care o va urmări și o va obliga să plătească.

| Iote a răspuns:

E ca si cum ai fi furat ceva din magazin. Cum sa comanzi, sa folosesti si sa nu platesti?

| Mirel4412 a răspuns:

Pai odata ce cumperi un produs il si platesti. Tu la serviciu daca nu ai fii platit, ce ai face?

Mi-e mi-a facut cineva comanda pe numele meu, si produsele au venit la omul acela, dar trebuia sa platesc eu, pana la urma am discutat cu cei de la avon si au inteles situatialaughing

| iPatriQ a răspuns:

Daca nu va plati, probabil va fi data in judecata