De unde stii ca nu sunt parintii tai?!?
in orice caz, daca e, exact asa cum spui, atunci felicitocurili mele, daca stii sigur ca nu sunt parintii tai, atunci asta se poate dovedi cu un test ADN, dupa care parintii tai sunt la mila ta!
pentru ca au facut fals in acte si posibila rapire daca sunt trecuti direct in certificatul de nastere fara nici o procedura de adoptie
asa ca, sa indrazneasca faca IMBECILITATEA sa te dea in judecata, le arati tu lor, II BAGI LA PARNAIE!
cat despre identitatea ta, asta se rezolva dupa aia, birocratie si avocati, dar se rezolva
si nici macar nu stiu legi, asta e, efectiv logica
Prezinti o situatie complet absurda.
Admitand ca parintii trecuti in certificatul de nastere nu sunt parintii biologici inseamna ca ai fost adoptat si asa s-a intocmit un nou certificat de nastere, in care sunt trecuti parintii adoptivi. Adoptia poate fi desfacuta, la cererea adoptatorului, numai in cateva situatii si numai dupa ce adoptatul a ajuns major, conform Codului civil, citez:
"ART. 477
Desfacerea adopţiei la cererea adoptatorului
(1) Adopţia poate fi desfăcută la cererea adoptatorului sau a familiei adoptatoare, dacă adoptatul a atentat la viaţa lor sau a ascendenţilor ori descendenţilor lor, precum şi atunci când adoptatul s-a făcut vinovat faţă de adoptatori de fapte penale pedepsite cu o pedeapsă privativă de libertate de cel puţin 2 ani.
(2) Dacă adoptatorul a decedat ca urmare a faptelor adoptatului, adopţia poate fi desfăcută la cererea celor care ar fi venit la moştenire împreună cu adoptatul sau în lipsa acestuia.
(3) Adopţia poate fi desfăcută la cererea adoptatorului numai după ce adoptatul a dobândit capacitate deplină de exerciţiu, în condiţiile legii, chiar dacă faptele au fost săvârşite anterior acestei date."
Daca adoptia este desfacuta adoptatul revine la situatia anterioara adoptiei (nume de familie si parinti).
Nu știu care este numele meu adevărat nici data nașterii, în certificatul de naștere sunt mai tânăr cu câteva luni, dacă aș fi adoptat de s-ar fi schimbat și data nașterii?
Si de unde stii ca data nasterii nu este reala?
Am fracturi serioase pe tot corpul și care nu sunt consemnate medical iar lucrurile fiziologice care apar la anumite vârste, mie mi-au apărut mai repede.
Nu sunt motive pentru diferenta de cateva luni la varsta. Despre fracturi iti poti intreba parintii, alte rude sau vecinii.
Identitatea ta nu o pierzi, tu fiind inregistrat in sistem inca de la nastere.
Daca parintii te dau in judecata cum ca nu esti fiul lor, acesta trebuie dovedit prin expertiza ADN. Chiar daca pierzi, tu ai dreptul de a-ti pastra numele, fiind primite din nastere si acceptate de parinti. Iar daca ai implinit varsta de 18 ani, atunci ai dreptul sa-ti schimbi numele si prenumele la ce vrei tu.
Daca parintii tai castiga in instanta, dovedind ca nu esti copilul lor natural, ei nu pot avea nici o pretentie (materiala sau morala) impotriva ta, ei aceptand tutela ta inca de la nastere, prin semnatura de accept dat pe certificatul tau de nastere.
Dumneavoastră prezentați o situație excepțională și exagerată, unde nu cred că se va ajunge, fiindcă este absurd ceea ce ați relatat. Însă vă asigur că dacă se întâmplă să ajungeți în această situație, cel puțin cetățenia vă va fi recunoscută în continuare, iar atât timp cât dumneavoastră doriți să vă pătrați actuala identitate, aveți această posibilitate.
Mai rațional ar fi ca dumnevoastră să vă trimiteți părinții, fie aceștia adoptivi, în judecată, dacă simțiți că trăiți o nedreptate, decât aceștia pe dumneavoastră, copilul pe care l-au iubit și l-au crescut mare.
Atât timp cât dumneavoastră sunteți o ființă vie și vă puteți atribui o identitate, aceste probleme existențiale nu ar trebui ridicate, întrucât sunteți în regulă.
Eu am fost la școală, dacă se demonstrează că eu nu sunt persoana din buletin admițând că îmi stabilesc identitatea reală eu pierd tot.
Deși am fost la școală voi avea practic educație zero iar dacă dețin ceva pierd acel lucru, dacă am bani în cont la bancă îi pierd, dacă am o casă o pierd, dacă am o mașină o pierd și permisul evident. Nu mă voi putea angaja și asta admițând că îmi stabilesc identitatea pe care nu o cunosc și nu știu cum s-o fac.
E absurd ce spui, nu pierzi nimic.
daca se dovedeste ca datele din acte nu sunt conforme cu realitatea(nu prea vad cum), doar sunt rectificate, cum sa nu fii tu persoana din cartea ta de identitate?