Bună.
Pierzi banii dacă ai câștigat licitația și nu ai dus la bun sfârșit plata imobilului.
În caz contrar, toți participanții care au pierdut licitația, primesc cota de 10% cu care au garantat.
Pa, pa.
Sigur ca ii primesti. Acea garantie se constituie ca un avans pentru cel care a casigat licitatia, la restul participantilor le este restituita imediat.
Daca castigi - banii se considera prima plata partiala din pretul licitat stabilit in final,
- iar cei care nu castiga li se da inapoi suma 10% garantie,
*) daca ai castigat si nu mai achiti in continuare pretul ai pierdut garantia!
E CLAR? - "se va da un fundoi "
Pai simplu... daca o sa pierzi licitatia primesti banii inapoi, dar daca o castigi nu.
Ca si cum eu as vinde un tablou valoros si ti-as lua banii si tie si celui care a castigat.
Daca pierzi licitatia da dar daca nu nu iti da nimeni inapoi bani. sper ca am fost de ajutor
Buna, din pacate asta nu se poate intampla, odata ce ai platit un avans, iar tranzactia, afacerea nu se mai produce avansul nu mai poate fi recuperat
Pierzi toti banii daca ai castigat repsectiva licitatie si nu ai dus la bun sfarsit plata imobilului.
Daca castigi trebuie sa pui diferenta de banii, daca nu castigi iti primesti banii inapoi.
Taxa de participare se pierde - e ca un bilet la un film, chit ca ti a placut(castigat licitatia) sau nu (pierdut licitatia) taxa ramane platita - pentru cheltuieli de organizare a licitatiei.
Bafta
Daca pierzi licitatia da dar daca nu nu iti da nimeni inapoi bani. sper ca am fost de ajutor
Daca altcineva castiga licitatia, iti iei banii inapoi. Daca esti cel care liciteaza ultimul si castigi licitatia iar mai apoi te razgandesti si nu mai doresti sa cumperi ce a fost licitat, pierzi cei 10 %. Insa e o mafie prezenta la fiecare licitatie...un grup! Liciatiile nu sunt cum crezi! Cand va trebui sa declari de la ce suma esti dispus sa incepi licitatia sa ai grija sa fie o suma mai mica decat cea care ti se spune oficial pentru ca liciatia incepe de la valoare declarata cea mai mare.
imihaistoian întreabă:
Classiffied întreabă: