Sigur ca se va afla identitatea ta, mai ales daca se ajunge la judecata, care este publica. De altfel invinuitul are acces la tot ce exista la dosarul penal, inclusiv la marturia ta.
Exista o singura exceptie: daca obtii calitatea de martor protejat dar pentru aceasta trebuie sa ai motive serioase.
Bineinteles ca se afla identitatea ta, odata ce esti martor si va trebuii sa dai declaratie legala.
Ca martor, nu se poate face declaratie anonima, ca nu-i vorba de furat aiai sa trimiti poze, daca afci asa ceva prietena ta nu rezolva nimic, pentru ca declaratia ta anonima nu va fi luata in considerare.
Nu inteleg de ce nu vrei sa iti arati identitatea?
Ai fost acolo, ai vazut totul si acum nu vreii sa-ti ajuti prietena... de ce?
Pai e cam papa lapte, una la mana nu a intervenit cand alea a lovit-o pe prietena lui, ca a fost acolo dupa cum zice.
A doua, se ascunde de 2-3 fete, pai ce parere sa-mi fac eu de el?
Fraiera o fi aia daca ar mai sta cu asa un "barbat".
Un barbat adevarat nu le lasa pe alea sa faca ce au facut, le-ar fi pocnit de nu se vedeau, nu s-ar ascunde de nimeni.
Zic bine fetele ca putini mai sunt baieti adevarati in ziua de azi.
Pai si daca ai fost acolo, cum le-ai lasat pe alea sa o loveasca?! Pai tu esti barbat sau pampalau? Te ascunzi de niste fete?
Am 18 ani. Nu pot sa fac declaratie in anonimat ca martor? Nu pot face cumva sa-mi ascund identitatea fata de acele fete?