| sabin89 a întrebat:

Dacă, să presupunem, Simion ar ieși pe primul loc la turul 1, s-ar anula alegerile și s-ar organiza altele în septembrie?

20 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Depinde de situatie, asa cum a fost si cu CG.
Daca nu ar fi lucruri grave atunci nu s-ar anula, ci s-ar organiza turul doi.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu sper sper sa nu iese. Daca Georgescu avea atu-uri: inteligenta nativa si experienta in politica, asta este un capcaun, ultima treapta inainte de Sosoaca.

| minrest a răspuns:

Daca iese pe primul loc, participa la turul 2. Deasemenea, daca iese pe al doilea loc. De ce as crede altceva? Iar pe unul din primele doua locuri, o sa iasa.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca joaca corect nu se anulează nimic. Simion are in spate un partid nu cred că o să se apuce de fraude electorale.

| MihaitzaItza a răspuns (pentru Salontanul):

Inteligenta nativa? Hahaha. Ăla de nu știa că Elveția nu are deschidere la mare? Ăla de zicea că gaza vine de la gaz? Hahahaha. Și tu aveai tupeul sa mă corectezi pe mine după ce îl lauzi pe ăla?

| gabicoo a răspuns:

De data asta nu se vor mai anula alegerile. Cu cei care vor ieși în turul întâi vom merge în turul doi.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Salontanul):

Sper ca glumesti aici, pentru ca erai unul dintre putinii utilizatori de pe aici pe care ii apreciam. Totusi, inca sper ca erai sarcastic... tongue

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

E trist că unii îl consideră pe șarlatanul ăla inteligent. Daca era inteligent macar un pic nu îl prindeau de 100 de ori cu minciuna

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru MihaitzaItza):

A spus ca Elveția are port și avea dreptate, doar ca cei ce nu se documentează îl denigrează că atâta știu. Elveția are acces la ape navigabile prin lacuri mari precum Lacul Geneva, Lacul Constance și Lacul Neuchâtel, iar Rinul permite transportul fluvial până la porturile din Olanda (Rotterdam). Cel mai important port elvețian este Portul Basel, situat pe Rin, care asigură legătura cu Marea Nordului prin Olanda.
Cât despre Gaza, în largul coastelor sale există câmpuri de gaz, cum ar fi câmpul Gaza Marine, descoperit în anii '90. Acest zăcământ ar putea fi exploatat în viitor, dar din cauza conflictului și a lipsei unei structuri economice stabile, proiectele au fost amânate.
Tot așa au făcut, nedocumentații (ca să nu-i jignesc pe unii), și cu faptul că a spus că Bolivia are port. Bolivia are și ea porturi interioare care duc transportul fluvial prin Chile și a avut un port cumpărat de la chilieni care, ulterior, a fost vândut către chinezi. Vezi ce înseamnă să nu te documentezi întâi, adică să treci vorbele prin creier?

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Citește, te rog, răspunsul meu de mai jos!

| MihaitzaItza a răspuns (pentru Salontanul):

"Rugăciunile din Carpați sunt cele mai puternice, fiind aproape de cer".
"Fiecare râu din România este o arteră energetică a planetei"
"Românii sunt gardienii spiritualității europene"
Ce rușine să susții așa ceva.

| Frank51 a răspuns (pentru Salontanul):

Inteligență nativă? Vrei să-ți spun cum nu este un om inteligent?

- Spune că apa este energie
- Admiră fasciști
- Afirmă că 5G te omoară ( in timp ce are telefon cu date mobile și wifi, și acasă sigur are router)
- vrea să scoată scutul de la deveselu
- și să nu uit că se rupe firul divin la naștere prin cezariana
- oooo și să nu uit de misoginismul tupeist când gojira l-a întrebat dacă o femeie poate fi președinte

Ce să zic, un om cu o inteligență nativă de mediu rural anii 70.

| FreddieM a răspuns (pentru Salontanul):

Salontanee, ce-ai pățit frate, vezi ca riști să-ți cam pierzi din stima cu tipul asta de răspunsuri. Era paralel sarlatanul, unde ai văzut tu atâta inteligenta, nu era capabil sa lege doua vorbe, tu nu ai văzut ca-și lua citatele din filme și filmaturi istorice? Tu chiar ți-ai fi încredințat viitorul in asemenea escroc și șarlatan?
Cheers

| LisaJulie a răspuns:

Dacă se dovedește ca nici acesta nu a jucat corect, atunci da, se vor anula din nou

| FreddieM a răspuns:

Dacă nu manifesta idei antidemocratice ca și celelalt șarlatan, nu ar fi motive sa fie respins.
Cheers

| LisaJulie a răspuns (pentru suntserios):

Care este treaba cu userul GligoresiLaruca? Da ignor la toată lumea!

| J0B0MAT a răspuns:

De ce să le anuleze iar? Despre Simion puteau doar să ceară rapoartele din Ucraina și Moldova cu legăturile pe care le are cu spionii ruși și aveau toate dovezile ca să îl interzică. Faptul că nu au făcut asta de la bun început denotă ori incompetența ori complicitatea datorită unor beneficii financiare, de care nu e străin Simion acum când oficial posturile de parlamentari se cumpără cu sute de mii de euro.Eu tind să cred că Simion face jocurile Psd-ului și va da din voturile Aur ori lui Crin, ori lui Ponta, omul neoficial al Psd-ului, căci își dau seama acum când nici Ciolacu nu a fost votat de tot PSD-ul, că singura lor soluție ca un candidat PSD să intre în turul doi, ar fi să ia din voturile unui candidat puternic ca Simion.
Singura variantă în care cred că le-ar putea anula ar fi dacă apare iar un candidat de care nu a auzit nimeni pe locul 1, situație în care serviciile ar da dovadă de o mai mare incompetență. Nu cred însă că se va întâmpla asta. Eu zic că Simion, Ponta, Crin sunt oamenii Psd-ului și probabil unul din ei va ajunge în turul 2 și sper să nu câștige niciunul dintre ei pentru că vreau o schimbare, la fel cum vor și georgiștii și pro-europenii.

| J0B0MAT a răspuns (pentru MihaitzaItza):

Nu te obosi, există pdf-uri cu zeci de pagini de aberații ale lui Georgescu, iar lumea tot îl consideră deștept.
Dar indiferent de inteligență(pentru că și Hitler era mult mai inteligent), problema cea mai gravă este afinitatea pentru naziști, pe care nici pe aia nu o cred deși există o grămadă de dovezi ale instituțiilor, chiar propriile cuvinte și saluturi specifice naziștilor pe care le-a făcut Georgescu.Suștinătorii lui nu pot fi convinși cu nimic, ei au fost fermecați exact cum au făcut liderii sectelor.Mulți dintre ei s-ar sinucide dacă Georgescu le-ar spune că așa salvează țară, scapă din Matrix (de care a și vorbit)sau altă bazaconie. Oamenii sunt într-un cult și ascultă orbește de guru al lor, iar noi restul spunem doar minciuni, chiar dacă le arătăm vorbele lui. Există multe culte și secte care au reușit să determine oamenii să recurgă la violențe, crime, sinucideri în masă. Oamenilor raționali li se pare incredibil cum cineva poate fi atât de grav păcălit, însă lucrurile astea au existat și există încă. Oamenii slab educați, oamenii cu anumite probleme psihice chiar și neoficiale, oamenii cu frustrări, probleme și tendințe extremiste sunt cei mai ușor de acaparat de asemenea lideri de secte.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Habar nu am, nu ii știu chiar pe toți?

| minrest a răspuns (pentru MihaitzaItza):

Nu stie ca Elvetia nu are iesire la mare, nu stie nici ca Romania nu are iesire la Marea Caspica, chiar nu stie macar diferenta intre granita si iesire la mare, dar sa ii atraga de partea lui pe toti ratatii pseudosuveranisti, stie? Asta stie! E singurul care stie. Asta e un tur de forta. Trebuie inteligenta si talent politic ca sa faci asta. Sa ii atraga de partea lui pe rebelii atavisti, pe cei pentru care statele medievale romanesti sunt prea moderne si care de obicei nu voteaza, caci nu exista partid destul de retrograd pentru ei, stie? Stie foarte bine. Calin Georgescu le-ar da clasa lui Stalin, Hitler si Mussolini.