| ShalDawson a întrebat:

Daca sa zicem tatal meu si mama care au o firma ma tin fortat in firma lor ca angajat si eu nu pot sa fac un credit de studii pentru ca figurez ca angajat cum pot sa-mi dau demisia fara sa mai am de-a face cu ei? Unde ma duc?

Pt ca m-au angajat pe semnaturi false si eu sunt cursant si imi trebuie 1 credit pentru finalizarea studiilor

Răspuns Câştigător
| Dragobeta a răspuns:

Minciunica.
De ce bani mai ai nevoie daca parintii iti platesc tot? Ba iti si mai fac rost de bani prin salarul platit de firma, nu din buzunarul lor.
Poti sa-ti depui demisia (pe masa lor) pur si simplu.
Sau poti sa-i reclami la ITM pentru fals in acte. Vor primi cel putin o amenda echivalenta cu plata studiilor tale pe toata perioada. Sau chiar suspendarea activitatii. Iar tu vei putea lua creditul. Insa din ce il vei rambursa? Ca trebuie rambursat, nu e cadou.

| ShalDawson explică (pentru Dragobeta):

Pai nu imi platesc nimic eu sunt muritor de foame literalmente

| ShalDawson explică (pentru Dragobeta):

Iar creditul il platesc dupa finalizarea studiilor si angajare

| Dragobeta a răspuns (pentru ShalDawson):

Saracul de tine! Stai pe banii parintilor si esti muritor de foame?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu te tine nimeni fortat, nicaieri, ca ai peste 18 ani si gura sa o deschizi si sa-ti dai demisia, sau sa faci reclamatie la ITM!
Bineinteles odata cu reclamatia iti bagi parintii la parnaie pentru fals in acte legale, iar tu vei locuii in strada si vei manca din ce muncesti cu ziua pe la altii, fiindca cale sa mai stai in casa parintilor si sa fii intretinut de ei nu mai exista.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu este legal sa fii angajat pe semnături false.

| Teodore000 a răspuns:

Stai degeaba până te dau afară.
Dacă stai luni la rând și nu faci nimic și tot îți ei minimul atunci te-ai scos dar nu cred că te vir ține degeaba.
Și avertizeazăi înainte că dacă nu te dau afară nu mai muncesti.