| AlexDorinel a întrebat:

Daca stau o săptămână în India sau Mexic, care-s șansele să fiu furat, bătut sau mai știu eu ce tragedie?

21 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Au fost romani in vizita si in aeroport i-au tinut prizonieri fara mancare direct pe jos sa doarma. India are rata mare de infectare cu virusul

| darrio2007 a răspuns:

Poti avea aceasta sansa direct din aeroport, chiar si daca stai o ora.

| Simpatic a răspuns:

In mexic poti fi chiar omorat pentru o mana de bani.
Nu cred ca indienii sunt asa de rai precum mexicanii.
Mai bine alegeai si tu asa Mexic, Brazilia sau Venezuela ca sa fii sigur ca in una dintre astea ca turist ai mari sanse sa mori cand incalci teritoriul unei bande.
Dar tu ai scris asa ca sa te afli in treaba nu ca te-ai duce pe acolo happy

| Violleta2022 a răspuns:

In India, stiu din surse clare, ca ai toate sansele sa fii furat, violat ori batut, inca din primele 24 de ore.
Am colegi indieni care asta imi spun tot timpul, ca nu-i safe sa calatoresti singur sau cu sotia, in india.

| Wr3nch a răspuns:

Depinde de zona. Daca te cazezi in zona de lux a unui oras si nu te aventurezi dincolo de ea, is mici.

| johnnny123 a răspuns:

Mai mari decat sansele sa ajungi sa petreci tu o saptamana in India sau in Mexic

| Lukasssz a răspuns:

Depinde in ce zona stai in Mexic, daca e o zona de lux nu poti fi batut sau furat.

| Werrich a răspuns:

Pai India e pe locul 3 la cazuri de Covid-19, după SUA și Brazilia.

| Invictusman a răspuns:

Nu știu man ca nu. s nostradamus, dar sunt destul e mari, depinde de zona.

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

"Șanse" din acestea le poți pății și la noi în țară nu este nevoie să călătorești atât de departe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca urli in Ferentari de 4 ori ''sunt smecher'', ai sanse sa fii furat, batut sau mai stiu eu ce tragedie? rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| Feri5 a răspuns:

Da chiar! I fain în Suciava, mai ales in Itzcâcani. Io-s di acolu șî chiar îm placi. La garî, la tren, i șî mai fain, dacî vrei sî vii.

| gabicoo a răspuns (pentru Feri5):

Mai ghini mergi în Arini la John Long șî zâii sî treacî măcar o datî în cei 17 ani di mandat pi străzâli mai lăturalnici din Itzâcani și sî punî macar o cărutzî di prund dacî asfalt nu e în stari. Prund di pi malul Sușevii di la el și la Prelipca. Îl aduci fratisu' cu caruta cî amu ari timp liber cî nu mai ie primari la Salcea!

Fortza SushiAwa!
winking

| Feri5 a răspuns (pentru gabicoo):

Ăia nu puni niș macar o coșarcî di asfalt pi jos acolo, la Itzâcani. I așa cum sî vedi șî amu, ca pi timpuri. Da na, ci sî faci, așa i românu'.

| NeverGonnaLetYouDown a răspuns:

In India cred ca mai degraba mori de vreo boala decat de batai sau jefuiri.

| SoareDaniel a răspuns:

Extrem de mari, mai ales in cartierele din MEXIC... Cancun, Tijuana .....etc ajungi organe din prima seara daca iesi pe strada

| OmuCuProgramarea a răspuns:

De dus, te duci dar nu ne-zi specificat si zonele in care te duci

| black2021roses a răspuns:

De ce atât de departe man? Vină la Moldova și te regulăm aici. #joke

Răspuns utilizator avertizat
| WolfgangKreutzfeldt a răspuns (pentru black2021roses):

La noi sau peste Prut? laughing)