| floricica_7239 a întrebat:

Daca sunt acuzat intr-un dosar de vatamare corporala grava cu o caramida, dar eu nu tin minte sa fi facut asa ceva (eram superbeat si nu tin minte nimic) si ala e singurul martor in dosar, si el era tot la fel de beat. La sectie m-au batut vo 3 ore da eu nu am recunoscut, si avocatul care l-au dat ei tot asa zice sa recunosc ca cica e mai bine da niste pretini a zis sa nu recunosc nimic ca scap.
Eu nu am bani de avocat sa-l angajez eu, si asta care mi la dat se hlizeste tot timpu cu politaii deci n-am incredere in el.
Eu intreb asa: daca eu jur ca nu tin minte sa fi facut asta pe biblie este un pacat?
Si a doua intrebare ce fac cu avocatul?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ce inseamna la tine vatamare corporala grava cu o caramida? Este vatamare corporala grava(art.182 Cod penal) atunci cand pentru vindecare este nevoie de ingrijire medicala pe o perioada de peste 60 zile ori s-au produs unele consecinte grave, cum ar fi pierderea unui simt sau organ, infirmitate permanenta, slutire, punerea in primejdie a vietii persoanei etc.
Nu exista juramant pe biblie din partea faptuitorului, nu are nici o elevanta juridica, doar martorii depun juramant, inainte de a fi ascultati de instanta de judecata.
Cat priveste avocatul, daca nu iti angajezi tu unul, va trebui sa ai unul din oficiu. Daca ai motive serioase poti cere sa fie schimbat cel pe care l-ai primit.

4 răspunsuri:
| zalisa a răspuns:

și să nu uităm că te cheamă floricica happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aha,deci pina la urma tii minte? Nu te minti decit pe tine. Avocatul poate sa vorbeasca si cu mama politiei, ce treaba ai tu? Poate ca mai are vreo citeva zeci de dosare de la ei...Iti sugerez ce sa spui ca sa scapi basma curata;"Onorata instanta,ma plimbam linistit si m-am impiedicat de caramida cu pricina si, ca s-o pedepsesc pentru curajul de a sta in picioarele oamenilor, am luat-o si am inceput s-o lovesc de capul respectivului pina am faramat-o". Succes garantat pentru ca tot obiectul miniei tale va fi caramida.Si ce-i o caramida?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E pacat sa juri pe biblie mai ales ca esti vinovat.esti vinovat fiindca ai fost beat,fiindca nu te-ai stapanit, fiindca ai vatamat un semen de-al tau.tu poate scapi, cu o minciuna.de pedeapsa.dar de tine insuti cine te scapa? iar cel lovit? ce parere ai despre el? si despre faptul ca e nevinovat? sau e vinovat el si tu esti nevinovatul? inseamna ca el trebuie pedepsit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

zici ca ai luat-o pe cocosa de la politisti,de ce nu le-ai facut reclamatie? normal ca este un pacat deoarece Dumnezeu stie ce ai facut,si a bea pina a nu mai stii de tine e un pacat, asa ceva nu tine in fata judecatorului daca vrei sa scapi bazma curata gaseste-ti si tu cativa martosi precum ca ai fost in legitima aparare, cate zile de spitalizare are omu?