In afara scolii profesorii nu pot interveni cu puncte scazute la purtare sau etc.
Nu o sa patesti nimic daca faci asta in afara scolii dar violenta nu este niciodata o solutie.
Un coleg de-al meu a avut media 4 pe un semestru la purtare din cauza asta. Daar probabil depinde si de liceu/scoala.
Nu este raspuns la intrebarea ta, dar politia poate sa iti faca o amenda pentru tulburarea linistii publice sau altceva poate si mai grav. Mai bine eviti conflictul...
Pot sa vina si sa va desparta.
Oricum, profesorul care te-a vazut si-a facut o parere proasta despre tine, deci..tot este o pierdere.Alege calea diplomatica!
Daca te bati pe strada scoala nu iti poate face nimic.Pe profesori nu ii intereseaza ce faci pe strada, ei sunt concentrati doar pe obiectul lor.
Nu, nu-ti pot face nimic. Dar eu am patit-o si maicasa aluia care l-am batut o venit la scoala, nu mi-a scazut nota la purtare, dar am fost certat.
Mie mi-au făcut. A aflat juma ce școală, plus părinții, și nu m-au lăsat să merg la olimpiadă iarna asta. Desigur, dacă află
Nu te baza pe asta, la mine in liceu a fost un conflict intre doi baieti care s-au batut dupa ore, bine, nu s-au batut cine stie ce, s-au impins putin, meh, si unul dintre parinti a facut reclamatie celuilalt elev directoarei, si i-a bagat in consiliu si este posibil sa le scada nota la purtare...
Nu poate daca ai terminat scoala daca faci asta in curtea scolii te pot exmatricula