Daca faci plangere penala o sa fie ascultati ca martori cei care au fost de fata la agresiune, indiferent ca sunt profesori sau elevi.
Inainte de a face plangere penala ar fi bine sa incerci o rezolvare la scoala, asa ca vorbeste cu dirigintele.
Vorbeste cu parintii si cu dirigintele prima data, daca dirigintele nu te ajuta incearca cu un profesor cu care te intelegi bine, cu care sa mergi la directiune. daca faci plangere la politie si ai acuzatii grave de adus, o sa vina politia la scoala sa vb cu agresorul si probabil o sa te intrebe daca ai martori. daca mergi la politie doar pentru niste injuraturi sau un pumn in umar e posibil sa nu te bage nimeni in seama. asa ca vb cu ceva profesori iar daca nu inceteaza si scoala nu ia masuri mergi la politie
Directorul o poate rezolva, exmatriculare, comisie sau avertismente in cazuri mai rele intervine politia.
Este clar ca dirigintele acelui copil va fi interogat, dar ceilalti profesori nu cred ca au treaba. Nu prea cred ca politia ar avea ce sa faca
Sa stii ca ar trebui sa chemi parintii nu politia probabil...dar parerea mea