| andreieftenie42 a întrebat:

Daca telepatia exista, se poate sa raspunda penal x sau y daca iti trimite ceva? eu am patit-o cu un psiholog.

32 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Telepatia există. Nu se poate răspunde penal, căci fapta nu poate fi dovedită.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca ai savarsit o infractiune, in calitate de instigator, autor, complice sau tainuitor raspunzi penal, singurele probleme este sa fii descoperit si sa se dovedeasca infractiunea.
Daca psihologul este instigator si se poate dovedi raspunde si el penal.

| nukeyly a răspuns:

----
@andreieftenie42
"eu am patit-o cu un psiholog": Da-ne detalii ca suntem curiosi foc
----
1. Nu cred ca poti proba in instanta ca eu ti-am trimis un gand rau sa-ti tai o unghie cu unghiera si sa pretinzi daune ceva punga de pufuleti-BONO.
2. Dar daca il ai pe GOD ca martor cu un hdd ssd m25 unde apar:
A. toate miscarile mele si a tale la sincron in timp real ca linie de cod MATRIX si format video MKV [ filmat cu drona invizibila 25k antifonata subsonic ghidata de un presupus inger din schimbul de dupa masa,
B. +grafic listat cu undele cerebrale la vreme la sincron in timp real
atunci ai ceva sanse, baiu e cand il chemi/invoci si APARE! warp mode o sa orbeasca toti din sala de judecata. Cred.

Iar unde calca in sala creste gazon tuns cu BIO pasarele fericite si toti intineresc ca la 20 de ani.

| mi25 a răspuns:

In primul rand telepatia este una si influentarea psihica este alta.
Influentarea psihica a unei persoane se face asupra unor persoane cu un psihic labil de catre persoane cu un psihic puternic si care cunosc bine sa manevreze metodele de persuasiune.
Telepatia se refera la folosirea undelor bionice pentru transmiterea unor informatii prin puterea mintii la o alta persoana care are aceiasi lungime de unda bionica sau alaturata. Asemanator cu prinderea unui post de radio intr-o gama de lungimi de unda. Se spune ca exista 2 asemenea persoane la un milion de oameni.

| andreieftenie42 explică (pentru sadrian46):

Pai si daca ala face tampenii ce se intampla? deci poate sa iti faca rau unu din asta in orice moment si nimeni nu raspunde? e bine.

| andreieftenie42 explică (pentru Ioandelasal):

Pai daca trimite telepatic ganduri? acolo ce ii fac? cum pot dovedi?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru andreieftenie42):

Nu cred ca se poate dovedi, de altfel cam asa ti-am spus si in primul raspuns.
Nu poti dovedi nici tu ca ai primit ordin telepatic, asa ca ramai bun de raspundere penala.

Pai si e corect? avand in vedere ca esti nevinovat, ar trebui sa existe ceva sa se poata dovedi, eu stiu cum sa ajungi sa transmiti telepatic dar e mult de munca ca sa ajungi, bineinteles, eu nu as face rau nimanui ca ma duce mintea sa nu fac asta, dar daca ajung la nivelul ala sa inteleg ca gata omor intreaga planeta, e bine, deci pot sa omor toata planeta.

Si daca tot telepatic si crede-ma ca se poate,poti cu puterea vointei chiar sa omori un om,ok sa zicem ca nu merge, dar teoretic daca ar merge, omul ala ar muri si nimeni nu ar stii? interesant, e bine, daca telepatia exista oamenii intre ei stiu unul de altul ca sunt multi care ar beneficia de ea, nu numai eu sau dvstra sau x sau y.

La tv am vazut ca sunt care au facut parnaie ca au folosit telepatie, cat de adevarat e? habar nu am.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru andreieftenie42):

Nu este corect, dar nu se poate condamna pe credinte si teorii, este nevoie de dovezi. Si daca nu sunt si nu pot fi prezentate asta e.

Pai daca ala are puteri telepatice automat sunt si altii care au si pot sa vada si sa auda gandurile lui x, ce facem? ca altii pot sa stie, deci sunt complice la crima, nu te numesti complice la crima daca faci ceva de genul?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru andreieftenie42):

Unde ai văzut la TV? La știri sau în filme? Nu e tot una.

sadrian46

Nu răspunde nimeni. Răspunderea juridică are reguli.

sadrian46

De unde știi că este un gând transmis de cineva?

sadrian46

Eu stiu cum sa ajungi sa transmiti telepatic. De unde știi că știi? Și cum muncești ca să ajungi acolo?

Exerctii de autocontrol prin deblocarea centrului motor, emotional si intelectual

Eu m-am prins pentru ca pot trimite mai multe nu numai ganduri, lasa gand dar daca iti trimite cineva gen sa iti faca rau sau sa te omoare nici atunci nu s-ar lua masuri?

La stiri ce rost ar avea sa mint? ok sa zicem ca chiar a zis la o emsiune, daca au zis asa la o emisiune inseamna ca e adevarat?

Poate exista si cai mai usoare nu neaparat sa deblochezi toate centrele, dar nu cunosc.

sadrian46

S-ar lua măsuri, dacă ar fi dovezi pentru asta. Dovezi, nu povești.

sadrian46

Dacă numai a zis, fără dovezi, putea să zică orice.

Pai sa zicem ca exista telepatie si chiar exista, s-ar lua masuri inainte sa se intample? ca degeaba se ia masuri dupa ce se intampla.

sadrian46

S-ar lua, dacă s-ar putea.

Pai din moment ce exista telepatie evident ca stiu si altii care au telepatie la randul lor ce faci? pai si daca te omoara unu cu puterile lui telepatice nici arunci nu s-ar lua masuri? daca are cineva puteri telepatice poate sa faca ce vrea si nimeni n-o sa isi dea seama? nu e ca si cum stiinta a evoluat si daca ala are puteri telepatice, e dovedit stiintific si s-ar lua masuri.

sadrian46

E dovedit stiintific. Nu este dovedit nimic, nici științific, nici ne științific.

Pai si daca exista de ce nu a facut nimeni nimic sa-l omoare pe Putin? de ce nu angsajeaza spioni?

sadrian46

Pentru că în acea zonă lucrurile nu merg așa cum crezi tu.

Adica? adica gen sa zicem ca trece un psiholog din Rusia care are puteri telepatice pe langa Putin, gata a facut conexiunea si poate sa il omoare telepatic, altceva? ca doar nu au interezis psihologi cu telepatie sa iasa afara din casa in Rusia sau Putin sa nu iasa din casa.

sadrian46

Păi nu poate.