Ca sa treci pe galben trebuie sa fii in miscare nu atunci sa intri in intersectie. Deci tu trebuia sa incepi miscarea pe verde si sa te prinda prinda galben in miscare, in intersectie. Daca ai inceput trecerea si era galben, o poti incurca. Ideea este ca nu stiu cati operatori sunt acolo (ca sa te observe) si daca trecerea pe galben este semnalizata in centrul de operatori! Daca da, ai luat-o!
Eu stiu ca daca ti se aprinde culoarea galbenă in timp ce tu te apropii de semafor si nu pot opri in condiții de siguranță poti trece, si nu am pus nici un pericol de circulație in acest caz, in fine....in cel mai rău caz la ce sa ma astept, amendă+ o luna permisul suspendat?
Tare imi este teama ca la germani codul rutier nu este atat de lax ca la romani! Ti-am spus ca doar daca ai noroc scapi. Nu stiu care-s regulile la ei, dar la noi asa spune codul rutier ca numai daca nu poti opri in siguranta. Ideea este ca politistul poate sa spuna ca ai putut opri in siguranta si este cuvantul tau contra cuvantului lui. Numai cu o camera de luat vederi mai scapi.
Sau dus toti jmecherii de români prin Germania sa le facă ălora necazuri, tu crezi ca politia Germană e ca la noi, inchide ochii la niste cascaval bagat discret in buzunar? Ăia te ard de nu te vezi cu amenzi de sute de euro, sa i ti vina mintea aia la cap.
Nu trebuie sa fie blitz ca sa ti se faca o fotografie a abaterii.
In rest, vezi raspunsul de mai sus.
Cum iti e norocul. Nemtii folosesc camerele alea in draci pentru trimis amenzi.