| Skarr a întrebat:

Daca un oraș e in carantină poți să ieși din el?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, poti iesi, dar numai daca ai un motiv intemeiat, dintre motivele prevazute in hotararea de carantina. De asemenea poti intra sau trece printr-o localitate carantinata, la fel daca te incadrezi in motivele intemeiate prevazute de hotararea de carantinare.

| sierra1 a răspuns:

Oricând pentru alimente, serviciu, sănătate sau alte urgențe. Inclusiv să plimbi cătelul

| Sophieka a răspuns:

Teoretic nu poti iesii din moment ce este in carantina. Nu se poate iesii / nu se poate intra.
Practic poti fie prin relatii, fie cu un motiv important si trebuie sa faci declaratie si sa instiintezi organele legii sau te vor oprii ei cand incerci sa iesi. Ori mai exista o posibilitate, sa fie ei in pauza sau fara chef de munca si sa nu fie pe sosele / locurile din care se circula spre iesirea / intrarea in oras, si astfel tu sa poti "evada".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil cu un motiv bun ca o sa te opreasca si te intreaba. Daca ai nevoie de declaratie atunci scrii acolo

| Skarr explică (pentru anonim_4396):

Pai are mama un apartament in Pantelimon și am văzut pe internet că e carantină acolo. Dar știu pe cineva care a fost acum 2 zile în București și a trecut prin mai multe locuri in care e carantină și nu l a oprit nimeni. Deci habar n am

Întrebări similare