| Dan669 a întrebat:

Daca un profesor m-a insultat spunandu-mi ca sunt,, prost - du-te de aici ", am drept sa scriu o plangere adresata directorului scolii, daca da am nevoie de un algoritm de formarea ei!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Adica, ti-a insultat inteligenta? laughing
La IQ-ul imens pe care-l ai, nici macar o plangere nu esti capabil sa formulezi?
In cazul asta, poate ar trebui sa taci si sa te faci mic-mic, ca are dreptate profesorul.

| Andreeaioan115 a răspuns (pentru Violleta2022):

Esti putin cam rautacioasa, oricum profesorul nu are dreptul sa il insulte pe elev, astfel de oameni strivesc toata increderea copilului si incepe sa sa sufere mult.Bine ca tu ai IQ-ul imens, te inseli amarnic daca crezi ca in viata tot ceea ce conteaza este IQ-ul! O zi frumoasa!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andreeaioan115):

Mai fetita, daca aveai bun simt, taceai din gura si iti vedeai de drumul tau.
Cand nu esti capabila sa intelegi de ce am raspuns in acest fel, ai bun simt si nu te bagi in discutia altora.

| Raducons a răspuns:

Poti sa faci o reclamatie la director dar nu este indicat, se poate sa ai probleme si cu altii dupa, sunt razbunatori.Nu avem ce face asa erau si cand eram eu, se faceau abuzuri asupra elevilor, ne jigneau, strigau cat ii tineau gura, dadeau extemporale neanuntate si luam note mici daca era galagie cand veneau.Ce poti face este sa le spui parintilor si sa il traga la raspundere si asa o sa se intimideze.