Este considerata fapta penala doar daca minora a avut sub 15 ani la data intretinerii relatiilor sexuale, respectiv este infractiunea de act sexual cu un minor.
Dupa minora a fost mai mare de 15 ani de regula nu mai constituie infractiune, cu exceptia faptului ca a fost convinsa sa intretina relatiile sexuale prin promisiuni, autoritate sau alt gen de influenta.
Daca nu exista infractiune majorul poate fi obligat sa recunoasca copilul si sa plateasca pensie alimentara.
Nu scapă sigur de pensia de întreţinere a minorului până cel puţin la vârsta de 18 ani a acestuia. Naşpa, nu?
Pai nu intra la ''corupere de minori''? Zic si eu, nu prea ma pricep
Dacă are peste 15 ani e ok.
Depinde de multe lucruri, parerea mea e ca daca vrei sa emiti pretentii in privinta asta, mai intai consulta un avocat.
Daca fata are de la 16 ani in sus si a fost cu acordul ei nu cred ca pateste ceva el chiar daca o paraseste dar, plateste pensie alimentara 18 ani...
Pai si daca se duce la politie si minte ca a fost violata?
Asta se poate verifica prin analize, consult psihologic, poligraf etc
Ce ai in cap cumetre? Îi dai inel pe deget, in caz contrar primesti tu brățări. Glumeam, vei fi obligat sa platesti pensie alimentara, iar daca nu o platesti vei fi somat de nu stiu cate ori si dupa direct pușcărie.
Nu poate scapa, daca este reclamat o sa-l inchida o perioada, fapta nu este pescrisa.
Daca te intereseaza legea, si faptul ca respiri este o fapta penala. Nu, eu personal nu o consider.
Sunt major, dar nu eu sunt tipul despre care vorbesc mai sus... jneboon?
anonim_4396 întreabă:
deanda întreabă: