Il dai in judecata pe cale civila, in baza raspunderii delictuale, pentru afectarea dreptului la propria imagine.
Si daca m-ar filma ce? Nu am nimic de ascuns, nu vad de ce unii se supara.
Nu vad de ce le-ar face politia ceva! Pe domeniu public cam ai voie, dar si daca n-ai voie e tot aia, iti zice ca filma ansamblu peisajului, nu pe tine personal.
Si asta e.
Cand filmezi ansamblu si merg oameni, nu filmezi pe x personal, chiar daca de fapt o faci.
Nu sunt idioti, le place lor, de ex dentistul unde m-am dus eu si mama, ne-a intrebat daca acceptam sa ne faca poze, mi-a facut mie si mamei cand eram pe scaun, fara sa aiba intentia sa foto ceva legat de munca lui.
Si am acceptat "pozati-ne cat vreti".
La stomato e altceva și când o fac unii străini o fac cu intenție rea asa sunt unii retardați mintal
Pai si la stomato era complet aiurea chiar daca nu ne-a deranjat, a zis ca..."sunteti simpatici". Nu avea nici o leg cu ce se intampla acolo.
Si cand am intrebat alti pacienti, la ei n-au facut asta, chiar se mirau "dar ce treaba are sa vrea sa ma pozeze?!".
Ca sa faca rau inseamna sa faci cu ceva compromitator in public, iar pe drum sau unde esti, nu ai de ce sa faci ceva asa, deci...nu are ce rau sa-ti faca.
Unii pozeaza oricum.
In afara de ex una a fost oprita de alta sa zica "vreau sa-ti fac o poza ca arati misto", aia a acceptat, zic ca idee.
Putea sa-i faca fara sa stie, dar vroia sa-i faca ca lumea.
Cred ca avea probleme psihice doctorul ala
Nu stiu ce avea problema psihice medicu, dar nu m-a deranjat, chiar ma distra faza cu pozatul.
Real avea probleme, ai dreptate, ca nu avea de ce sa ne pozeze pe noi.
Sau poate, ca si eu daca simpatizez pe cineva, poate as vrea sa am filmare sau poze cu acela.
La frizerie mai e de înțeles dar la stomato e bizar
Da, era bizar, si acum ma gandesc ce a vrut stomatologu sa ne pozeze desi au trecut 4 ani si ceva de atunci, tot nu am inteles ce a avut in cap.
Aici sunt mai multe chichite.
Practic oricine poate filma in spatiul public pentru ca e spatiu public dar daca filmeaza o persoana trebuie sa aiba acordul acelei persoane.Sunt doua chestii care se bat cap in cap.
Pe cine dai in judecata? Asta referitor ce zice Ioandelasal. Nu stii cine e ala, plus ca nu ai nici o dovada ca te-a filmat, o sa zica a filmat strada cu tot ce era pe ea, cu blocuri, peisajul.
Ce faci? Dai in judecata pe unu sau una de pe strada care nu stii cine e? Plus ca trebuie dovezi la o adica.
Cel mai bine e sa nu te deranjeze si sa ignori desi nu ai cum sa-ti dai seama ce te filmeaza special pe tine, nu stii ca are zoom-ul pe tine, el filmeaza generalul, asa pare.
Ca si aia care fac vloguri, filmeaza strada si tot.
Daca...te superi, inseamna ca ai ceva de ascuns, este f clar.
Altfel nu ai de ce.
Ori faci ceva ce ti-e rusine daca se afla, ori esti infractor in cautare de victime, ori esti urmarit de politie, procese civile si penale si nu te prezinti.
Ori daca apare treaba, parteneru te suspecteaza ca ai alt partener si ca la ora aia nu aveai ce cauta in locul ala (dupa mintea partenerului).
Pai asta stiu de la ruda mea care e judecator. Ca au fost cazuri totusi cand au fost plangeri, si cand i-a luat la puricat...stie f bine ce a aflat. Unii se ascund de banci ca nu platesc ratele, si cred ca daca-s vazuti undeva, sunt gasiti.
Nu e asa cum credeti voi si cum pare.
Pe mine m-a sunat banca sa ma intrebe de vecina daca stiu unde e, ea nu mai statea aici dar avea adresa aici. Am zis ca nu stiu desi stiam unde era.
Sunt si din aia care nu vor sa fie filmati pur si simplu, dar mai putinei.
E o obsesie generala, sunt multi care filmeaza orice eveniment, si cand se scarpina in fund, mai nou idiotii astia se filmeaza cand fac infractiuni si se posteaza pe retelele de socializare, bineinteles ca politia se autosesizeaza imediat, nu mai e nevoie de sifoane, se dau singuri in gat.
Cat despre faptul ca ma filmeaza vreunu pe mine nu are decat, eu imi vad de drum.
Se ascund aia care au ceva de ascuns, altfel nu are de ce sa il deranjeze.
Eu fiind curat nu ma deranjeaza ca ma filmeaza, sa ma filmeze pana nu mai poate.
Sa ma puna pe tot netu, nu conteaza, ca nu fac ceva de rusine sau altele.
Ca am grija public sa nu fac ceva deplasat chiar daca fac in particular.
Eu dacă aș fi cu nevasta și ne filmează cineva i-aș spune nevestei - Aranjează-te repede să ieși bine în filmare.
Razi tu razi dar nu cred ca ți-ar plăcea sa fi filmat de niște fătălăi care nu au tupeu în fata sa spună omului pe care îl urăște, asa e generația snowflakes plina de pizdhe masculine