Nu l-as ucide pe Adolf Hitler, daca m-as intoarce in timp, explicatia ar fi urmatoarea; Hitler nu a putut sa faca atata rau singur, au fost foarte multi acoliti care l-au ajutat si incurajat sa faca asa ceva. Am sa va dau un exemplu foarte interesant, Ceausescu fara securitate era un om mort au fost foarte multi care au trait bine fiind in preajma sa si nu aveau nici un motiv sa aiba alte opinii, stiind ca poporul o ducea foarte greu.
E responsabil de declansarea razboiului, prin invadarea Poloniei, restul e istorie scrisa de invingatori. Iar razboiul a facut vreo 60 de milioane de victime, daca tinem cont de epidemia de tifos victimele holocaustului se pierd in aceste cifre. Plus ca nimeni nu vorbeste de lagarele americane sau rusesti, in care au murit oameni nevinovati (ba mai mult chiar aliati) multi ani dupa terminarea razboiului. Dar sa lasam partea trista, mai bine sa ne amuzam putin, raspunzand sincer la doua intrebari:
"Prima intrebare: sa presupunem ca stii o femeie insarcinata care deja are 8 copii. Trei dintre ei sunt surzi, doi sunt orbi si unul este dezechilibret mintal. Femeia are sifilis. Ai sfatui-o sa faca un avort?
A doua intrebare : Este momentul alegerii presedintelui lumii si votul tau va determina cine este alesul dintre urmatorii trei candidati: Candidatul A are legaturi cu politicieni corupti si crede in astrologie. A avut doua amante. Fumeaza ca o locomotiva si bea 8 pana la 10 pahare pe zi. Candidatul B a fost concediat de doua ori, doarme pana dupa pranz, in facultate se droga si bea un sfert de litru de whisky in fiecare noapte. Candidatul C este un medaliat si un erou de razboi. Este un vegetarian convins, consuma doar bere si asta ocazional si nu a avut nici o data legaturi extraconjugale."
Cine a ales C, l-a ales pe Hitler, eliminandu-i pe adversarii lui - Franklin Delano Roosevelt si Winston Churchill. Iar cine a ales avortul, tocmai la omorat pe Ludwig van Beethoven...
Ucide. e mult spus, indepartat de la conducerea tari. Dar, ce putere as fi avut eu? Niciuna.
NU! nu am nimic cu el si nici el cu mine nu sunt tiganca si nici nu afc parte din poporul evreu atata timp cat nu are nimic cu mine nu am nimic cu el
@BUBU-LINA nici el nu avea dreptul de a ucide milioane de oameni...in lagare si excutati si mai stiu eu cum... da unglont in picior, unul in mana dreapta... l-as lasa putin in agonie si apoi in cap... o viata pentru milioane de vieti...
qweasdzxc întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Utilizatoare123 întreabă: