| mariusalex2019 a întrebat:

Dacă vecinul mi-a călcat proprietatea si si-a pus masina in fiecare zi pe proprietatea mea si a facut depozit de cărămizi tot la mine, unde trebui să mă adresez sa-si mute catrafusele de pe proprietatea mea?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

La politie si in sesizare specifici ca urmeaza sa te adresezi instantei daca nu se rezolva. Pentru instanta uite model de actiune: http://bit.ly/37HyDC7

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Lui.
Dacă nu vrea, fă ceva să îl ajuți să se decidă.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

La Politie.

| danutzu96 a răspuns:

In mod normal incepi cu vorba buna. Daca nu merge te duci la politie, si ei il vor ruga sa isi ia lucrurile de acolo. Daca nu, trebuie sa te cam judeci cu el...

| ancaval a răspuns:

Nu poți să îi zici lui în față?

Cu ce te încurcă mașina aia, Doamne?

Serios? Am ajuns să ne mâncăm între noi. Nu știm cum să-i mai facem rău vecinului. Rău destul că vrei să pregătești ceva împotriva lui, când se poate și cu vorba.

| mariusalex2019 explică (pentru ancaval):

Daca eu ma mut la tine in casa te deranjeaza?

| ancaval a răspuns (pentru mariusalex2019):

Vecinul s-a mutat la tine în casă? NU! Exagerezi!

A parcat mașina că na... ești vecinul lui, doar nu îi tai gâtului pentru atâta. Omul stă liniștit, se gândește că nu te deranjează.

Și sfatul meu, dacă vrei să ți cont de el, este să ai o relație bună cu vecinul.
La nevoie cine sare pentru tine? Vecinul, că neamul...

| ancaval a răspuns (pentru mariusalex2019):

Ai dat fundiță unui răspuns lipsit de omenie.
Așa ceva NU se face.
Poliția te întreabă dacă ai vorbit cu vecinul despre asta. Dacă nu, atunci te trimit ei să-i vorbești, și în caz că NU rezolvi, mergi la ei. Tribunalul e ultima etapă, la care NU se va ajunge nici dacă are viziuni Salontanul.

De ce să ataci omul pe la spate? Mergi la el și vorbiți. Cu siguranță NU mai pune mașina la tine. Dar na... unii plini de răutate fug la poliție.

Rău au ajuns unii.

| Paula2018 a răspuns:

Pai daca te incurca... cam da. laughing