Ca sa ai pensie si sa fii asigurat de sanatate, pentru a beneficia de concedii medicale si de maternitate, vei incheia contracte de asigurare cu Casa de Pensii Publice si cu Casa de Asigurari de Sanatate din judetul tau.
Nu înțeleg partea cu neangajarea. Știu că dacă ai un SRL și vrei să ți se calculeze vechime, trebuie să te angajezi la propriul tău SRL. Și-mi dădea cu virgulă la faza cu PFA-ul N-am prieteni afaceriști, că le ceream lor părerea.
Pe mine mă ajută vechimea la viitorul concediu de maternitate, pentru că încercăm să facem un bebe. Cam de asta întreb. E complicat, am eu domenii la care mă pricep, dar când vine vorba de descifrat legi prefer să-mi leg un bolovan de 100 de kile de picior și să-l scot la plimbare prin oraș )
SRL ul e una, PFA e alta.
Daca lucrezi doar ca PFA nici nu iti poti lua concediu de maternitate. Nu exista conceput de concediu in PFA. Indemnizatia de creste a copilului o primesti indiferent, desi cred ca pe perioada indemnizatiei trebuie suspendata activitate PFA ului.
Lucrurile sunt complicate. Consulta un contabil care stie exact legislatia. Si ai grija sa nu te bagi in rahat cu PFA mai ales dupa noul cod fiscal unde plata la pensie te cam usuca la buzunar.
Ah, bine de știut Nu umblu cu limba scoasă după profit, dar totuși vreau să pot trăi din asta.
Aș vrea să îmi fac un fel de atelier de lucru cu copilașii. Am foarte multă răbdare + talent și imaginație, mereu m-am înțeles super cu cei mici și mi-ar plăcea să merg pe domeniul ăsta, pentru că simt că-mi irosesc timpul și calitățile aiurea dacă fac muncă banală de birou. N-au nevoie șefii de răbdarea mea cum ar avea nevoie copilașii, care sunt în plin proces de dezvoltare și trebuie sprijiniți și încurajați.
Dar da, legile "mă ajută" și "țin cu mine"
Cu întreprinderile individuale cum e? Tot așa? Scuze, sper să nu devin stresantă cu atâtea întrebări...
SmarandacheCarmen1967 întreabă:
anonim_4396 întreabă: