| iintunericul a întrebat:

DAU FUNDA!
astazi ora 00:30 m-a prins politia cu bicicleta fara vesta, mi a dat o avertizare (este prima)
1, ce sa fac cu avertizarea aceea, trebuie sa merg la sectie cu ea?
2., daca ascund asta de parinti, imi complic m-ai tare situatia?
3, mi-a deschis proces verbal, dosar?

+cand m-a intrebat cum ma cheama am zis doar numele de familie si un singur prenume (am 2 prenume)
si de asta s-au m-ai legat de mine, ca de ce nu am zis tot

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ai fost sanctionat cu avertisment si avertismentul este o sanctiune contraventionala.
Nu trebuie sa mergi nicaieri si nici nu ai dosar, doar ca a doua oara vei fi amendat, daca mai faci vreo contraventie.
Poti sa spui sau nu parintilor, parerea mea este sa le spui, sa nu afle din alta parte.

4 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Nu ai de ce sa-ti faci griji, n-aveau si ei ce face in noaptea asta si au zis sa se ia de tine.

| korenix a răspuns:

In primul rand 3 se taie dupa lista.
In al doilea rand nu cred ca e bine sa ascunzi asta de parinti, nu cred ca o sa te certe, nu toata lumea poarta vesta.
Si in al treilea rand nu cred ca trebuie sa te duci cu acea avertizare la sectie, ca doar e o avertizare nah.
Cel putin poti spune ce scrie si dupa iti pot spune daca trebuie sa te duci sau nu.

| mast3r a răspuns:

Este doar un avertisment nu se intampla nimic, poti sa il arunci

| nebunică69 a răspuns:

Nu iti face griji cu procesul sau cu dosarul, nu are ce sa iti faca, AVERTIZARE ....ai spus-o chiar tu .....parintilor daca le spui nu se va întâmpla nimic si daca nu le spui...e tot la fel... funda?