Deci pe scurt am 16 ani și sunt interesat de dropshipping in SUA deci nu am treabă cu Romania, eu locuiesc în România dar afacerile mele se desfășoară online în America, acolo se duc produsele din China in America, deci nu intru in contact cu produsul sau cu cumpărătorul, eu promovez produsul de pe site iar cineva îl cumpără și gata și vine întrebarea, daca eu fac toate lucrurile astea in alta tara și totul e legal in online deci trebuie sa plătesc ceva la statul român, să îmi deschid firma chiar daca nu am interacțiune cu Romania sau voi face ceva in România? Va rog seriozitate maxima!
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Da, tu trebuie sa platesti impozit la toti banii care-ti intra in cont din aceste activitati, indiferent ca oferi servici in tara sau peste hotare.
Acelasi lucru se intampla si cu freelancerii care lucreaza online, oferind servicii peste hotare, ei sunt obligati prin lege sa plateasca impozit la toti banii castigati din aceste activitati.
De altfel ANAF-ul din Romania a anuntat de acum 2 ani ca face controlae inopinante la toate bancile si chiar a obtinut autorizatie sa verifice conturile Paypal, tocmai pentru a puteasa-i prinda pe cei care inadins nu declara toate veniturile.
Uite aici:
"Începând din 11 ianuarie 2021, ANAF va primi toate informaţiile financiare ale conturilor tale
Pentru prima dată, vor fi monitorizate inclusiv tranzacţiile cu monedă virtuală
Conturile Revolut scapă de controlul ANAF
Din 11 ianuarie, ANAF monitorizează toate conturile bancare şi virtuale deţinute de persoane fizice şi de companii, conform unor directive europene. Băncile, instituţiile emitente de monedă electronică şi instituţiile de plată sunt obligate să transmită date către ANAF, care le va centraliza într-un registu fiscal electronic.
Pentru prima dată, vor fi monitorizate inclusiv tranzacţiile cu monedă virtuala"
Este totusi o dilema, ca drop-shipping-ul nu-l poti face daca nu ai 18 ani impliniti, ca sa poti semna acte legale cu firma/companiile pe care le reprezinti.
Sunt responsabilitati pe care le ai si evident raspunzi legal in anumite cazuri, conform contractului de partneriat si s-ar putea sa fii nevoit sa pui unul din parinti ca reprezentant legal.
"Do you have to be 18 to Dropship?
You can be any age and start a dropshipping business, however, you will need someone over 18 to sign up and a payment processor as you will be entering into a legal contract which is illegal in most countries under the age of 18. "
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.144.31.195) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro