Este pe bune?
Oricine cu putina minte realizează cat de periculos este tot ce se întâmplă acum și cât de periculos e acest personaj care a câștigat alegerile pe baza unui vot manipulat și fără sens
Exact ce spuneam: mereu nemultumit, mereu "furat". Nu cred ca cineva ti-a purtat mana cu stampila ca sa o puna in chenarul "cu acel personaj".
Dintr-o singura lovitura sa-i pui la pamant pe Ciuca si pe Ciolacu este mana de maestru.
Multi nu au inteles asta, si cred orbeste orice zice presa platita care tremura din toate incheieturile de frica ca o sa termine cu tonele de bani gratis de la partide.
Sute de milioane de Euro dati fara discernamant pentru a castiga bunavointa patronilor media.Cat despre mediul de afaceri ingrijorat, aceeasi chestie, cei abonati la contracte cu statul au de ce sa le fie teama.
Iar studentii sunt si ei de mai multe feluri la fel cum sunt si candidatii, unul are facultate pe bune si doctorat altul o facultate fake la ff.
Asa se intampla mai mereu, cei care pierd incearca sa isi arate numultumirea ca au pierdut Dar se intampla si la alte natii, sunt unia, nu toti, care is mai fanatici, aia fac scandal, aia incita la scandal.
Ce au votat romanii aia or sa aiba, dar eu va garantez ca no sa se schimbe nimic, presedintele nu face nimic, nu are nici o putere, o sa se plimbe si asta cum sa plimbat Iohanis, ce altceva sa faca?
Faptul ca el isi minte alegatorii, este fix problema lui, de fapt toti mint alegatorii, sa ajunga acolo la ciolane, sa roada si ei ceva.
Aceste personaj nu este agreat pentru ca minte ceva mai tare decat mint ceilanti, alegatorii lui is slabi, is tineri, sunt cei mai slabi oameni, daca merge sai minta frumos asta e.
Insa cum zic, pun pariu pe ce vreti voi, cu oricine ca lucrurile nu se vor schimba decat sunt, indiferent cine ar fi presedinte.
De fapt in RO poate sa nu fie presedinte deloc, chiar ar fi indicat postul asta sa se desfiinteze, se cheltuie sume foarte mari de bani pentru presedinte care oricum nu face nimic, nu are mai nici un rol.
Puneti si cititi constitutia, nu mai aplecati urechile la toti manipulatori.
Adica presa, mediul de afaceri, manipuleaza acesti tineri sa iasa in strada? Nu e convingerea lor ferma?
Daca e asa, de ce se mai tine cont de parerea lor?
Stai stai stai, sa ne intelegem. Tinerii cu studii medii si inferioare care isi iau informatiile de pe TikTok au votat cu CG. De ce e fix grupul asta vizat? Pentru ca, spre deosebire de TOTI ceilalti candidati, Georgescu a avut o campanie de promovare ilegala si, in cel mai optimist caz, finantata din surse suspicioase.
Pana si PSD, partid renomit pentru demagogi, minciuna, tintinrea persoanelor needucate, etc. nu s-a promovat atat de excesiv prin apel la emotii, teorii conspirationiste si sloganuri peste sloganuri. In momentul in care cineva face asta, nu doar ca avantajul pe care il are fata de ceilalti este nedrept, dar intreaga veridicitate a sistemului politic e compromisa. Asculta si tu cum vorbeste omul asta pe orice subiect: tot ce auzi sunt, cum ziceam, apel la emotii, conspiratii, sloganuri.
"Domnule Georgescu, cum credeti ca trebuie abordata problema inflatiei?"
"Romanii sunt satui de inflatie, nu se mai poate! Ne-au vandut pamanturile, ne-au vandut tara! Ne vom lua tara inapoi!"
Cam asa suna tot ce spune omul asta. Zero argumente, zero planuri, zero idei concrete. Normal ca oamenii cu un gram de inteligenta observa din prima cat de imbecile sunt afirmatiile sale, dar problema e ca prind foarte bine la cei care nu stiu mai mult decat atat. Nu e cinstit sa acuzi oamenii care protesteaza ca "nu stiu sa piarda" daca nu-l acuzi totodata si pe Georgescu ca nu stie sa joace corect!
Asa a fost dintotdeauna, unii inteleg ceva altii altceva, unii inteleg din prima la altii trebuie sa le explici de 10 ori si tot degeaba.
"alegatorii lui is slabi, is tineri, sunt cei mai slabi oameni"
Pana acum se dadea vina pe batranii comunisti, nostalgici, etc. Iar tinerii stiau mai bine ce vor pentru viitorul lor.
Stiu romanii ce vor? De ce nu-si asuma niciodata rezultatele?
P.S. Eu nu am stiut cine este Gerogescu pana la prezentarea rezultatelor. Ma asteptam la surprize de la Ana Birchall. Chiar la Geoana desi nu ar fi fost o surpriza.
Atunci sa stea in banca lor si sa accepte rezultatele. Probabil ieseau si daca ar fi castigat Geoana.
"Romanii sunt satui de inflatie, nu se mai poate! Ne-au vandut pamanturile, ne-au vandut tara! Ne vom lua tara inapoi!"
Oh, dar despre romanii care spun "ni se fura padurile" nu amintesti nimic?
Si la urma urmei, cu sau fara scoala, acum cand toti isi cumpara o diploma universitara, tinerii au votat. Nu batranii comunisti si nostalgici.
Ies in strada pentru ca nu le-a venit sa creada cum un om de la fundul candidatilor a iesit invingator atat de usor folosind in campanie doar sute de conturi de tiktok puse sa bombardeze telefoanele romanilor cu campania lui electorala. Si asta nu ar fi un lucru prea rau, daca acest candidat, era normal la mansarda.
Da, romanii au votat altceva in afara de PSD si PNL. Au votat un om alienat cu teorii ale conspiratiei vazut pe tiktok. Un gand foarte ingrijorator.
Mai rau de atat, e ca alternativa cealalta de votare, este o femeie foarte slab pregatita care a facut si ea gafe majore.
E și puțin natural, până la urmă suntem animale. Îngrijorător este acum că are șanse un om fără țigle pe casă să ajungă primul om în stat. O să fie foarte reprezentativ dacă acest om chiar iese președinte.
Tinerii care ies in strada nu sunt tinerii care l-au votat pe Calin. Si oricum, Calin a fost votat in primul rand de batrani, mai mult batranii sunt sovini, homofobi, fundamentalisti regios, anti-occidentali. Chiar asa, Calin Georgescu nu este legat de PSD, legat de comunism? A fost promovat de PSD, si exista aripa asta extrema in PSD, adu-ti aminte de Dragnea. Calin regreta caderea comunismului. Manifestatiile de acum nu au rolul de a contesta alegerile, vor doar sa sensibilizeze publicul fata de pericolul totalitar.
anonim_4396 întreabă: