| Flavianadx a întrebat:

De ce a luat amploare atat de mult miscarea LGBT? Nu se merge cam departe? Riccardo Simonetti (ambasadorul lgbt al Eu) a pozat acum, in preajma Craciunului, drept Maica Domnului cu pruncul in brate, alaturi de alt barbat. Ce rost are aceasta blasfemie?

Da, au fost discriminati. Dar mai discriminati sunt poate oamenii orbi, surzi, copiii in Africa samd. De ce ei nu sunt protejati?

In fond care e problema lor? Le interzice cineva sa formeze cupluri? Le restrange cineva dreptul la munca, educatie, libera circulatie, etc pe baza orientarii sexuale?
Cred ca mai discriminati sunt nevaccinatii, ca tot veni vorba de drepturi.

13 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Mass media, ce sa ii faci. Numarul de persoane gay/bi/trans a fost constant in istorie, insa acum fiind niste miliarde per total, e vorba de o comunitate consistenta.
Legat de poza aia, mie mi se pare amuzanta. Termenul de blasfemie e de fapt justificarea cenzurii impusa de biserica si impachetata in staniol.
Discriminarea e una, IGNORAREA - cum sunt cei de care ai zis tu - e CU TOTUL ALTCEVA.
Problema... nu e nici o problema. In spate sunt niste sume imense si interese. Destabilizare a uniunii europene si nu numai. Inclusiv prin zona asta.

| Flavianadx explică (pentru GabiDumitrescu):

Nu cred ca ei voiau sa se amuze cu poza aia. Incearca si ei sa loveasca in biserica, ca nu le-a permis sa se casatoarsca atata timp.
Si da, e inca o cale de a destabiliza comunitatea europeana.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Flavianadx):

Ei nah, sa loveasca in ce? Biserica se foloseste de o poveste pentru a acumula averi infricosator de mari. Daca vrei sa lovesti in ei, ii pui sa plateasca taxe. Asa-zisele blasfemii vor ofensa pe "oite" si eventual pe vreun purtator de cuvint al unei organizatii mafihoatze cu crucea in mina...
P.S. Exista culte care oficiaza casatorii gay. Daca esti gay si nu esti dispus(a) sa iti schimbi religia cu una care te accepta asa cum esti, atunci inseamna ca esti prea prost/proasta si ti-o meriti.

| Flavianadx explică (pentru GabiDumitrescu):

Taxe pe banii care vin de la stat? laughing Tot la biserica se intorc pana la urma.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Flavianadx):

Nu, nu, nu! Ce am zis eu si ce ai inteles tu? Taxe pe afacerile bisericiii. Zero bani de la stat. Sa functioneze ca un fan-club. Sa traiasca doar din cotizatiile fraierilor care ii sustin.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Da, se interzice parteneriatul civil, o chestie care nu are legătură cu Biserica, deci nu există niciun motiv rațional pentru care să nu lași doi oameni să-și împartă viața legal, să aibă o proprietate împreună, să facă un credit etc.
Probabil dacă și-ar face coming out-ul la muncă, ar fi discriminați și acolo, dar majoritatea nu vor să iasă în evidență.

Mie nu mi se par discriminați oamenii cu dizabilități, cel puțin la mine în facultate existau 2-3 persoane așa, care erau ținute în puf, nu conta că nu știu să citească, erau trecuți la multe examene din milă etc. Problema e că nu știu cât de tare își cer persoanele cu dizabilități drepturile. Clujul, de exemplu, a fost adaptat foarte bine persoanelor nevăzătoare pentru că s-au dus foarte mulți să studieze acolo. Dacă există cerere, se fac lucruri. În orașul meu nu mai există clădire sau autobuz fără rampă pentru cărucioare. Sunt magazine mari care scot posturi doar pentru persoane cu sindrom Down, surde etc. Până și o competiție televizată ai mai multe șanse să o câștigi dacă ești un caz social. E destulă discriminare pozitivă față de ei. Nu poți spune același lucru despre LGBT. Fă un experiment, scrie pe Facebook într-un an când e prinde month ceva foarte banal pro-gay pe contul tău, să vezi câte amenințări cu moartea primești de la creștincioși care nici nu te au la prieteni și nu știau că exiști până să-ți vadă postarea, dar te vor mort rolling on the floor

Cât despre poza aia, cum creștinii fac mereu campanie împotriva lor, așa răspund și LGBT cu blasfemii.

Nevaccinții și-o fac cu mâna lor, nu e ceva ce nu pot controla, nu se pot compara.

| AnemonaP a răspuns:

Nu au fost discrimati, inca sunt discriminati, aproape peste tot. Absolut oriunde, pe glob, se gasesc cativa homofobi sa le dea cu hate sau sa le faca rau. Nu au vreo problema, faza este ca toata viata lor au trebuit sa se ascunda, sa se fereasca de lume, de familie. Inca mai sunt persoane homosexuale care sunt batute pe strada numai pentru simplul fapt ca au alta orientare sexuala fata de ei.
Si DA, in foarte multe tari inca este interzisa casatoria intre persoanele de acelasi sex, in alte tari, este ILEGAL sa fii homosexual iar oamenii pot ucide la orice ora, orice homosexual, fara a intra la inchisoare happy Si da, inca se mai fac discriminari si la locul de munca, sau in alte locuri.
Gandeste-te ca in Romania nu se recunoaste faptul ca o familie poate fi formata din 2 persoane, indiferent de sex, ci doar din femeie si barbat, despre asta e vorba.
Si nu, oamenii surzi, orbi si copiii din Africa nu sunt mai discrimati. Nimeni nu rupe cu bataia oamenii surzi, doar pentru ca aud ca sunt surzi samd.
Iar la faza cu Maica Domnului, daca poza o femeie imbracata ca si Maica Domnului cu un bebelus in brate, si langa Iisus, nu mai era blasfemie?
O sa vezi acum in comentarii cata ura si homofobie va fi, iar cu asta, iti vei primi raspunsul direct la toate intrebarile. Cam de bolnavi psihic pot fi unii oameni incat sa ii intereseze de ce fac altii in dormitor.

| alexalx1234 a răspuns:

Sunt doar niște idioți care cerșesc atenție. Nimic mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca e o revolta impotriva normelor, standardelor si a tot ce e vechi care ii face pe adeptii ei sa se simta inteligenti si deosebiti.

| doctorandus a răspuns (pentru anonim_4396):

Homosexualitatea exista de mii si mii de ani, nu e ceva nou. Homofobia este lucrarea urii omului fata de om si trebuie condamnata.

| anonim_4396 a răspuns (pentru doctorandus):

Nu a spus nimeni ca homosexualitatea e ceva nou.

Homofobia si discriminarea sunt condamnate in tarile civilizate.

Cine sustine discursul de ura nu e decat o bruta sadica ce-si da aere de 'telectual.