| Anomim2025 a întrebat:

De ce am fost respins la Organizația Studențească doar pentru că am avut un selfie cu un politician pe Facebook? Nici măcar nu aveam intenții de a promova vreun partid...

Răspuns Câştigător
| petitconseil a răspuns:

Pentru ca aia-s paranoici si cred ca tot ce zboară se mananca, sau poate ca nu trăiesc cu picioarele pe pământ.Nu trebuie sa te necăjești din cauza asta, stii si tu ca atunci cand ti se inchide o usa, ti se va deschide alta.Toate cele bune iti doresc.

5 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Ai promovat partidul prin postarea ta, si spui ca nu aveai intentia sa il promovezi. Intentiile sunt aratate de fapte. De ce sa astepte sa faci politica partidului tau in organizatia sindicala, ca dupa asta sa spui ca nu aveai intentia asta? Mai bine sa nu te primeasca de la inceput. Nu ar strica sa faci ce ai intentia.

| RoCkKiD a răspuns:

Organizatiile studentesti sunt non-partizane, faptul ca tu ai un selfie cu un politician pe FB le pune la indoiala credibilitate. In momentul in care te accepta ca membru vor avea o problema de imagine si credibilitate din cauza ta.

In plus, nu cred ca asta a fost singurul motiv..mai poti incerca si la urmatoarea tura de recrutari.

| Caro34 a răspuns:

Parca ieri erai in nu stiu ce partid politic, daca bine imi amintesc - acum aveai un selfi pe Facebook - ce sa ma intelegem si noi de la tine? Greu...

Răspuns utilizator avertizat
| tril a răspuns:

Intentia din mitea ta e una. Dovada palpabila de pe Facebook, spune altceva. Nu te-ai gandit la urmari inainte de a o posta? Postarile tale, arata interesul tau pentru ceva; printre altele.