Pentru că membrii partidului social democrat sunt în număr foarte mare și încă manipulează oameni și fură voturi. Doar dacă votează ei și familiile lor se fac nu mai puțin de un milion de voturi.
Pentru ca votantii dansei (PSD) sunt mult mai prosti si mai manipulati decat e ea.
PSD este cel mai mare partid din Romania, atat ca numar de membri, cat si ca influenta, avand cei mai multi parlamentari, primari, presedinti de consilii judetene, sefi ale institutiilor, etc, asa ca are cea mai mare influenta relativa, mai ales daca se prezinta la vot mai putini alegatori.
Prim-analfabeta are șanse nu enorme, zic eu, dar cateva.
Grupul Infracțional Organizat PSD a raspandit ciuma rosie in mare parte a țării, iar oamenii usor de manipulat vor urma turma ciumată.
Chiar si asa, sansele sa castige sunt oricum nule.
Sunt sigur ca românii vor iesi masiv la vot, pentru România normală.
Pai, or sa faca ce face pesedeul de obicei, se duc la sate si mituiesc pe cei mai amarati cu ceva produse alimentare si eventual beutura!
si voila, au castigat alegerile si iar fac rahat din legile justitiei, cu sau fara Dragnea
o sa ma duc doar ca sa votez anti-pesede
E are o plua... daca si asta ajunge in turul doi, inseamna ca ne meritam soarta si ca dupa ce ca suntem prosti, mai si semnalizam.
Desi ce ma mir daca pana si psihopatul si posedatul de Cumpanasu are sustinatori o gramada...
Nu cred ca doamna Dancila va intra in turul doi. Tare cred ca va lua in jur de 10%. Cumpanasu si Bruynseels au discurs care gadila urechile alegatorilor PSD-isti (deci iau din procentele doamnei Dancila), insa nu prea sunt bagati in sondaje.
Sondajele nu iau in calcul diaspora, nici nu pot. Sa tinem cont ca vor fi de doua ori mai multe sectii, se va vota timp de 3 zile. Teoretic, s-ar putea ajunge si la 1.5 milioane de alegatori in diaspora, eu cred ca vor fi in jur de 1 milion.
In plus, sondajele mai prezinta si date false (nu stim daca intentionat sau din intamplare). Europa FM se lauda ca a prezentat cele mai acurate sondaje la europarlamentare, adica acele sondaje in care ALDE si PRO erau pe la 10-12% fiecare (luand 4, respectiv 6).
Spun inca o data. Doamna Dancila nu are sanse mari sa intre in turul doi.
anonim_4396 întreabă:
leeya întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: