| ArthurMorgan a întrebat:

De ce Australia nu are relații bune cu China? Este din cauza Partidului Comunist Chinez care nu este în concordanță cu conducerea din Australia?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Incorect!

Australia are relatii foarte -foarte bune cu China, mult mai bune decat va avea vreodata cu Romania.

| ArthurMorgan explică (pentru Violleta2022):

Australia a avut relații bune cu China în trecut. În ultimii 5 ani situația a devenit tot mai rea. Australia consideră China un pericol militar. Pe lângă asta, încalcă drepturile omului. Eu dimpotrivă, dau dreptate Chinei. Nu este opinia mea, este a ambelor state. Influența Statelor Unite se vede în zonă, deoarece este clar că statul Chinez nu are gânduri de război nici măcar cu Taiwan-ul.

6 răspunsuri:

Ti-ai facut cont nou, doar ca sa nu te faci de ras cand pui intrebari proaste sau fara pic de cunsotinte in domeniu?

Pune mana si citeste, documenteaza-te, inainte sa vorbesti in necunostinta de cauza!

| ArthurMorgan explică (pentru Violleta2022):

Este prima dată când îmi fac cont. Cu siguranță mă voi documenta mai mult. Mulțumesc!

Sunt cetatean australian de peste 30 de ani, traiesc si locuiesc in Australia si pot confirma ca tot ce spui aici cu privire la relatia China-Australia, sunt doar prostii inventate de tine.

| VoidEternal a răspuns:

De când s-a mutat Violeta in Australia relațiile româno-australiene sunt mai rele ca oricând.

Răspuns utilizator avertizat