anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce autoritatile statului si locale nu ma baga in seama? Caci sunt saraca, cu 3 copii si locuim in conditile de groaza... Carei autoritati ma pot adresa?

Răspuns Câştigător
| mariazet45 a răspuns:

April, faci confuzie doamna a pus o intrebare nu s-a asezat in fata unui complet de judecata, nu esti obligata sa ii raspunzi daca iti displace, dr nu face acuzatii atata timp cat nu stii exact despre ce este vb ...Incercati pe la ziare, tv si dupa ce veti fi mediatizata o sa primiti ajutor si de la autoritati.

6 răspunsuri:
| mariazet45 a răspuns:

Aceste servicii sunt gratuite de catva ani incoace nu dintotdeauna, iar daca doamna respectiva nu se are bine cu medicu de familie [nu da si ea ceva acolo un banut, o ciocolata ]nu vede nimic gratuit, iar pe langa asta mai e si lipsa de educatie nu judecati pana nu stiti ce se intampla.

Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

De acord Oliana, psiho si mai ales mariazet45:-->degeaba am vorbit despre toleranta, intelegere si ajutor!
Nu suntem aici sa judecam, sa facem morala ci sa AJUTAM!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Directiei pentru asistenta sociala, a primariei din localitate, si ziarelor locale!

| andreutz a răspuns:

Sa te adresezi pentru ce mai exact?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca primariei localitatii unde locuiesti este cel mai bine sa te adresezi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde de problemele pe care le are doamna, o vor ajuta autoritatile. daca este vorba de saracie, nu o ajuta nimeni, decat eventual niste fundatii umanitare sau oameni cu suflet mare si punga plina. deci autoritatile o vor pasa tot celor cu inima buna si, atunci se aplica sfatul lui april: sa aiba grija de acum inainte sa nu mai aiba si grija altor copii atata timp cat contraceptivele sint gratuite in situatia doamnei si avortul (desi urasc aceasta crima) gratuit de asemenea. e pacat sa chinui niste suflete. deci consider ca si april a ajutat cu acest sfat, poate doamna nu stia ca aceste servicii sint gratuite. credeti-ma ca unii au nevoie de un sfat ca acesta pentru ca nu umbla prea mult in lume si nu stiu ca beneficiaza gratuit de anumite servicii. ma gandesc ca ar fi bine sa ne concentram pe ce avem noi de spus fara sa judecam raspunsul altora, in special daca nu-l analizam bine si corect. va imbratisez si va doresc stiinta multa ca sa putem ajuta.