Raspunsul e logic:au cetatenie romana deci sunt cetateni ai Romaniei fie ca ne place sau nu.Se poate vorbi de rromi romani si atunci e clara etnia, dar daca unul nu mai sta sa se gandeasca la etnie in general zice romani pentru ca vin din Romania.Asta e explicatia. Oricum nu te speria, occidentali stiu sa faca diferenta intre rromi romani si romani.Si eu traiesc in strainatate si zi de zi ii vad la cersit, dar zi de zi vad si pe romanii nostri(cei adevarati ar zice un nationalist pe buna dreptate)care lucreaza cinstit si sunt respectati.Adevarul e ca tiganii nu se vor integra cu una cu doua, intre timp fac apel la tot intelectul vostru si va rog sa incetati sa mai "va confundati"cu rromi.noi romanii nu trebuie sa ne simtim rusinati, noi trebuiesa fim mandrii ca suntem romani! tiganii sunt rromi oriunde in Europa. Vreau sa vad cum va fi daca Croatia si Serbia vor intra in U.E.si atunci tiganii lor vor circula liberi ca si ai nostri.atunci ce vor zice? tiganii ar trebui ajutati sa se integreze, cei care vor.Restul.la puscarie!
Pai iti spun eu de ce, ţigani ce fura se numeste mizilic si fura din defect profesional (si de aceia nu sunt nominalizati) iar noi romanii furam profesionist inclusiv guvernantii si am jefuit si devalizat o tara, deci toata lumea fura si in evidenta ies cei mai hoti. Hai sa nu mai aruncam mortul in curtea altuia ca este la noi in ograda.
Fiecare tară are minorităţi şi ştie cum să se poarte cu ele.Noi ca de obicei suntem mai cu moţ. Nimeni, niciodată nu s-a gândit să pună mai mult accent pe cultura rromilor, toţi că sunt hoţi sau ciori
Ei de ce pleacă dincolo? Să fureeee
Şi tu de ce pleci dincolo? Să muncesc. Unde? La negru. Păi şi asta nu e tot un fel de furt?
Cat % din romani sunt cinstiti?
Daca stai sa te gandesti romanii fura inca de la cel mai inalt nivel (parlament, guvern) si e normal ca atunci cand 99% din oamenii dintr-o tara fura, cei din exterior nu vor zice 99% vor zice ROMANII la general.
Se spune ca rromi sunt romani vechi...si raspunsurile la intrebarile alea doua sunt rromi nu romanii...sau poate si romanii dar mai mult rromi