| teclado a întrebat:

De ce cei ce vând otrăvuri destul de puternice sa omoare oameni le pot vinde pe internet oricărui sinucigași sau criminal?
Cunosc o femeie si ucigașă care a băut otrava cumpărată on-line.
Și este însărcinată.
De ce nu se cer teste psihiatrice?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De fapt nu le pot vinde nicaieri, dar cei care scapa si le vand online, o fac ilegal si sunt cautati de politie, iar daca-s prinsi, fac puscarie.

suntserios
| suntserios a răspuns:

E ca si cum ai intreba de ce se vand cutite ca poti sa injunghi oameni cu ele

| dullcat a răspuns:

Buna.Despre ce otravuri vorbesti? Ar fi cam dificil sa existe un sistem bine pus la punct pentru a preveni astfel de persoane sa cumpere substante periculoase. Vreau sa spun, si pentru politisti exista chipurile test psihiatric, dar tot auzi ca s-au impuscat intre ei sau sinucis. Considerand ca aici intervine factorul online, crezi ca nu se or putea face smecherii?

Pentru a fi eficienta treaba, poate ar trebui mai intai interzisa vanzarea catre persoane fizice.Sa existe posibilitatea doar din magazine autorizate sa cumpere, unde se cer niste date.

| johnnny123 a răspuns:

Nu cred că vinde nimeni otrăvuri special create pentru sinucigași. Cel mult se vând substanțe concepute în alte scopuri, dar care pot fi periculoase pentru viața oamenilor dacă sunt ingerate.

Și dacă înghiți suficient înălbitor de rufe poți să mori. Ce vrei acum, să se ceară teste psihiatrice tuturor oamenilor care cumpără înălbitor de rufe?

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Și insecticidele și pesticidele sunt otrăvuri. Eu nu folosesc dar îmi amintesc când cumpărăm pentru alții că scria pe plic OTRAVA. Nu știu dacă în ziua de azi se mai scrie.

| 4evergentleman a răspuns:

La cum scrii bruh zici că tu ai luat din otrava aia laughing
Otrava aia conținea lichid seminal? Sau vânzătorul din greșeala intentionat vinde copii morți în otrăvuri?hee hee