Acolo sunt mai multi oameni care trag gaze...Basescu seamana cu be...deci asta e raspunsul adevarat.
Pentru ca influenta vestului e mai puternica in Ardeal fata de moldova, care sunt mai mult sub influenta Moscovei, a comunistilor lui Iliescu
Pentru ca oamenii din ardeal nu se lasa cumparati de un kg de zahar si un litru de ulei...probabil asta ar fi cel mai plauzibil raspuns...
Bunikmea sta la tara intr'un sat pierdut si o venit d la psd si le'o aratat unde sa puna stampila
Si e din moldovaDA ultima a raspuns bine. lu binikmea nu i'a dat nimeni nimic doar au zis " hai mamaie voteaza aici ca e bine"
DEci oare de ce vrea geoana sa castige? si ce rezulta prin chestia asta?
As vrea sa ajung in turul al 2 la ea la tara ca sa filmez
Buna seara.Eu sunt din Ardeal.La inceput nu am vrut sa merg la vot. Dar nu am vrut sa iasa altul si de aceea l-am votat pe Basescu.Pt ca am constata ca schimbarea sefului; bucuria prostului.Asta m-a invatat acus 10 ani o colega mai in virsta si a avut dreptate.Sincer nu am vazut ceva mai bun, pe asta deja l-am stiut si mi-a placut ideea lui de a mai reduce din parlamentari care se plictiseau in parlament pentru bani grei! de bine ce le mergea. Apoi sa nu se mai plictiseasca sa mai faca si ei ceva!
Buna!, fiindca Ardealul e cu PDL!, automat sa-l sustina pe Basescu, cum ar veni ca-s "oamenii lui "!
Nu stiu care e situatia in rest, dar in Arad PD-L-ul a fost "tras" dupa el de primarul Falca. Care in cativa ani facut multe aici, chiar daca au fost si costuri pe masura. Daca pana la el s-a furat putin dar nu s-a facut nimic, de cand a venit Falca s-a furat mai mult, dar au fost si multe realizari, drept urmare a iesit din primul tur, cu un scor zdrobitor.
In schimb campania PD-L a fost foarte agresiva in aceasta zona, in timp ce toate celelalte partide parca nici nu s-au simtit. Sunt convins ca la tara sunt foarte multi oameni care nu numai canu stiu sa spuna cine a candidat din partea PNL, dar daca ii intrebi de Antonescu o sa iti zica ca e ala care a tinut cu nemtii in razboi.
@ TigergeridAlan
Gazele le trag altii, si, de la cat ai stat la fundul lor, vad ca te-ai intoxicat. Ardelenii mai bine il voteaza pe unul șod decat pe unul prostanac; fiecare cu electoratul lui, dupa cum se aseamana.
Fiindcă ardelenii sunt mai inteligenți decât moldovenii care sunt înapoiați și votează comuniștii
costachea întreabă: