anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce se dau toți politicienii patrioți de ziua națională dar în rest pleacă în vacanțe în străinătate, fura pana nu mai ce și dau legi în favoarea lor? După părerea mea ar trebui sa le fie confiscate averile, nu sa stea în pușcărie zeci de ani cu averile în bănci! Ce părere aveți?

5 răspunsuri:
| carevaescu a răspuns:

Cred că a dat și patriotismul în tine.
Sunt de acord cu ideea de a face curățenie în politică, și bineînțeles că mă irită ipocrizia și corupția multora dintre ei.
E dificil însă a pune pe cineva mai puțin corupt în locul lor. Asta este societatea în care trăim, iar clasa politică este o simplă oglindă.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Și ce ai vrea sa nu para patrioți?

| Hyperion7 a răspuns:

Macar o zi sa fie și ei patrioți

| Simpatic a răspuns:

Se dau patrioti pentru ca asa este cool, face parte din politica falsa si marketing
Stiu ca te-ai referit la klaus prin intrebarea ta, nu are nimic sper sa il vedem cu bratari pe maini imediat dupa terminarea mandatului de presedintewinking
Un nesimtit care vorbeste nimic despre nimic, parca este intr-un episod din serialul Seinfeld, el ca om este un personaj comic intr-o drama, un fel de clown intr-un film despre holocaus! Un incult si analfabet functional!

Succesuriwinking

| darrio2007 a răspuns:

Ce politicieni ai vazut tu că stau zeci de ani in puscărie?
Daca nu esti mincinos nu esti bun de politician. Lege nescrisă.
Romănii sunt foarte buni la asa ceva, mai ales cand ajung sus.