E interzis deoarece este o adresa asupra crestinismului si etc...te amendeaza politia daca il porti...asa stiu
Vei lua amenda. Daca totusi il vei purta, e posibil sa ai si altercatii cu ciorile. Sper ca ai idee ce semnifica si poarta-l doar daca esti skinhead. Bafta 卐
Da man, dar nu e ok sa ucizi in masa indiferent cat de paraziti sunt unii si altii. de ce nu ucidem de exemplu tiganii(si stiu ca multi si-ar dori-o). eu spun ca pentru cei ce cred in Dumnezeu asta nu e solutia. acum fiecare cu perceptiille lor. intr-adevar unii ne folosesc pe post de cobai, multe u s-au schimabt, dar o fac intr-un mod indirect. si semnul asta exista cu mult inaintea nazistiilor.
Departe de mine de a zice ca e OK treaba asta, doar ca sint chestii care se stiu si nu se spun. Evreii PUTEAU sa opreasca holocaustul, dar AU AVUT NEVOIE de el pentru a justifica sau a scuza tot ce au facut in ultimii 60-70 de ani. Ideea e ca s-a plecat de la o intrebare foarte simpla si multi au ajuns sa abereze fara rost, raspunsul fiind acelasi ca la fumatul in parcurile pentru copii, o chestie cu mult mai nociva decit o nenorocita de zvastica si pe care nu o sanctioneaza mai nimeni - depinde cine te ia la intrebari si mai depinde si cum raspunzi.
Aa buunn...din pucntul asta de vedere legislatia e praf. pana la urma traim intr-o tara "democrata" nu ar trebui ca asta sa fie vreo problema. sunt altele mult mai grave pe care lumea le ignora. legislatia e facuta ca sa fie interpretata in 1000 de feluri pentru ca cei cu buzunarul gros sa iasa cu fata curata. sunt multe lucruri ascunse de "public" prin prisma tragediilor, crimelor si asa mai departe
Tara democrata e Islanda, majoritatea restului sint numai iluzii, intr-o mai mica sau mai mare masura. La noi e comunism cu masca de capitalism, in sensul ca avem de vreo citeva zeci de mii de ori mai multi nomenclaturisti si beizadele ca inainte, iar la alegeri iese mereu cine trebuie, iar "surprizele" sint mereu exploatate tot in favoarea mafiotilor - a se vedea mizeriile care i se pun in circa lui Basescu acum de catre majoritatea populatiei, desi multi dintre ei habar n-au care sint atributiile unui presedinte sau cine e de vina pentru gaura in care am ajuns.
Eu nu inteleg, de ce e svastica interzisa iar secerea si ciocanul bolsevice nu sunt?!
De ce este interzisa svatisca, atuncia de ce nu este interzisa si semnele comunste? Ca pana la urma comunsmul a facut mai multe victime in randul persoanelor nevinovate.Hitler e un copil pe langa tatucul Stalin pentru ca Hitler a omorat 20 de milioane de oameni iar Stalin a omorat peste 50 de milioane de oameni, Iar Mao(liderul comunist din jurul anilor 60) a omorat peste 200 de milioane de oameni.Si acuma cine este marele criminal?
Dar tricou cu secera si ciocanul nu este interzis prin lege?!?! Lumea uita ca inainte de cele doua razboaie mondiale,Anglia, Franta au adus ''bunastarea'' in noile teritorii descoperite, anexandu-le imperiilor lor, impunand bastinasilor religia si modul lor de viata cu ajutorul ''sabiilor'' si a ''muschetelor''! Ciudata treaba! Doar Hitler a fost ''raul suprem'', ei nu!
@stpu a pus punctul pe i : "nazismul germanilor nu s-a stins in totalitate, e doar un vulcan adormit". Hai sa iti spun de ce nu patesti nimic:
1. E doar un simbol, care nu poate reprezenta un grup de persoane, nici prezentul, nici trecutul, nici viitorul, nicio actiune de orice fel. Nu poti fi arestat ca porti un simbol care nu poate comite un rau asupra a ceva sau cuiva.
2. Evreii, spre deosebire de alte minoritati care au avut de suferit din cauza persecutiilor si torturii cum ar fi gagauzii, yazidi, armenii, rohingya, s-au victimizat cel mai mult, ca sa obtina prin mila, cersit etc. gramezi de bani, aur si diamante, ca sa ne impovareze pe noi economic. A se vedea situatia de astazi din toata lumea.
3. Din cele 195 de tari cate exista pe lumea asta, doar 6 au o problema cu simbolul asta. Stim cu totii care sunt si de ce, iar Romania nu se afla printre ele. In concordanta cu cele 189 de tari care n-au o problema cu zvastica, Tribunalul Suprem de la Haga nu iti interzice purtarea sau afisarea cu chestia asta, iar Romania se conformeaza, ca Romania nu e un sat singur si izolat pe lumea asta, se supune legilor internationale din al carui cadru face parte.
4.Sunt probleme mai mari in tara asta, mai grave decat o zvastica, cum ar fi: pedofilia, homosexualitatea, sectarianismul, ipocrizia sociala si personala, coruptia, incompetenta autoritatilor, mojicia etc.
5. Codul Penal nu defineste in mod clar o pedeapsa pentru "purtat" a simbolului nazist, ci doar pentru "detinerea in scop de propaganda, pentru vanzare sau raspandire", nu pentru "purtat" in mod clar, ca termen penal.