Deci.aici totul tine de politica.nu o sa se legalizeze niciodata pentru ca ar lua in asalt lte pieti care la ora actuala fac bani gramada pe spatele nostru. daca cunosti taci si consumi.nu are rost sa deschizi gura. puterea mare este in spatele conducerii.eu consum marijuana de 30 de ani si nu am murit. in schim multe cunostinte au murit din cauza alcoolului si tutunului in exces.deci ce se aude in scoli la la tv sunt conditii bagate pe gat de guvern pentru ca au de castigat.thc-ul mananca celulele canceroase nu povoaca cancer, daca tot va documentati, documentativa cum trebuie.
Multi dintre voi sunteti informati gresit ce se zice la scoala haha pai daca mancati tot ce zboara asta e problema voastra si in plus te-ai simtit rau ca ai fumat marijuana, de unde sti tu ce ai ai fumat tu acolo? pentru ca atata timp cat nu e legala ai riscul sa consumi fel si fel de prostii du-te in olanda si fumeaza sau mananca si nu te vei simti rau, garantez.in plus canabisul nu provoaca cancer il previne, thc-ul mananca celulele canceroase.canabisul e medicinal si e 100% BIO. daca tot va documentati documentativa cum trebuie si de unde trebuie.normal ca in public la tv la scoala este un drog pentru ca totul tine de politica daca sar legaliza multe alte produse legale(medicamentele in general)ar pierde bani multi.eu consum de 20 de ani si nu am murit dar multe cunostinte au murit din cauza alcoolului, tutunului si heroinei.deci daca sti cum sa consumi traiesti mult si bine.
Zicea cineva mai sus ca i-a fost rau dupa ce a fumat marijuana
si eu am fumat de multe ori
depinde de starea care o ai
acum cateva zile am fumat iar, si am avut un atac de panica...cu toate ca am ceva experienta. dar starea asta am avut`o pentru ca trec printr`o perioada mai nasoala. iar atunc cand te simti depresiv e foarte nasol cand fumezi.marijuana e cu dus si intors...parerea mea. cei care decid ca vor sa incerce ii sfatuiesc sa se documenteze si de la cei pro marijuana, dar si sa tina cont de programele anti-drog.aud mereu la stiri de babe violate, de crime, si tot felul de chestii d`astea care sunt facute la betzie.
insa nu am auzit niciodata la stiri cum ca cineva fumat ar fi facut ceva rau.deci...e bine sa meditezi
Cryss: tot ce ai scris acolo e foarte adevarat, o zic din pct unei persoane consumatoare, dar... noi suntem oamenii si dupa cum stiu nu avem decat un singur stapan, nu al de sus, ci eu. imi sunt singurul meu stapan. gandeste- te cate persoane sunt in lumea asta care fumeaza cate un joint dupa masa, asa ca sa afume un pic mancarea. de ce trebuie sa vii cu atatea info? info-ul tau nu face decat sa atraga colegii mai mici de- ai tai, pentru ca i- ai cam facut curiosi si iti spun eu ca in sinea ta... si tu ai incerca! DOAR PAREREA MEA!
Eu am 17 ani si am incercat saptamana trecuta de liberty )) sincera sa fiu vroiam sa ma ia mai tare, dar eram asa relaxata, ma durea undeva de ceilalti, si parca simteam altfel muzica care se auzea. Dupa aia am combinat cu chocolate de la spice si atunci a inceput nebunia nu ma puteam controla si tot aveam senzatia ca vine politia dupa mine. Oricum marijuana e super, dar nu stiu de unde sa mai fac rost
Nu fumati marijuana romani buni! bagati alcool! Alcool-ul este mult mai bun... dupa cum arata si la stiri: Ion dupa ce a consumat 1 litru de tuica la birtul comunal, a plecat spre casa, iar inainte de a ajunge la destinatie a facut o vizita si matusii de 80 de ani pe care a violato si i-a tras un topor in cap ca sa o linisteasca bine bai oameni buni noi suntem nici salbatici niste incuiati. Ma uitam si am vazut ca marijuana afecteaza memoria pe termen lung si capacitatea de concentrare. Eh mai romani incuiati hai sa va zic o noutate: si alcool-ul face acest lucru, si de la alcool te duci acasa si iti omori familia cu bataia, o injuri pe maicata si alte chestii nasoale dar nu, marijuana e nasoala pentru ca, pentru ca bei apa dupa si ti-e pofta de ceva dulce si razi, razi ma tu nu intelegi ca razi esti nebun? sa nu te atingi de ea, apa plata duce la o acumulare mai mare de apa in organism si iti strica rinichii iar dulciurile, pfoaa stii diabetul zaharat? creizi people frate
Prostii de manipulare in masa a guvernului. Dauneaza pe dracu`. Putin, da, normal, plamanii(doar fumezi), da e mai buna decat marlboro, de la care ajungi sa ai gusa de aia de curcan, sa ai pielea neagra, tuse, nu mai ai dinti, iti pute gura, etc.Marijuana nu face cate victime face alcoolul pe an.Deci...LEGALIZATI!
Vrei sa stii de ce Marijuana e inca ilegala in tara noastra?! Simplu. Uita-te putin la mentalitatea oamenilor. Ce observi? Ah da. "Marijuana e periculoasa. De ce? Ca asa este. A venit mie si mi-a zis la scoala ca e periculoasa si mi-a prezentat riscurile..."
Ma daca stam si analizam problema... din alt unghi de vedere vedem ca alcoolul tutunul si cafeaua ucid anual milioane de oameni in toata lumea. De la Marijuana eu personal nu am auzit sa fi murit nimeni. Aaa scuzati-ma sunt pe acest site cativa "ivatati" care poate ne pot spune ceva? Nu! Nu a murit nimeni de la "supradoza" cu Marijuana...Si ni plus daca s-ar legaliza gandeste-te cat ar pierde industria tutunului si a alcoolului. Cu marijuana se pot trata o multitudine de afectiuni cum ar fi durerile mestruale, glaucomul, alcolismul chair si canceru( mai e un destept mai sus care a scris ca produce cancerul. Ma baiatule THC-ul nu se depune pe plamani, asemenea tutunului, ci se topeste in grasimile corpului. Mai documentati-va inainte sa vorbiti aiurea.)
In concluzie.ai inteles de ce nu e legala? Romania nu e pregatita pentru ea. Ai vazut metalitatea oamenilor de la noi din tara. E trist, dar adevarat, nu ai ce sa-i faci.
) cica marijuana este un drog mortal eee da nu mai spune cryss hai las-o moarta auzi da cand iei paracetamol si esti racita crezi ca iti fac bine in afara de faptul ca iti trece raceala? totusi toata lumea traieste pe chimicale ori iarba e naturala da prafurile si pastilele sunt nasoale sa nu mai zic de vena da iarba e culeasa si lasata la uscat si dupa fumezi ce e rau? tutunul e la fel e legal mda sa o legalizeze si sa fumeze cine se crede in stare si cine a mai facut-o oricum nu mori de la ea...mda...hai salut la toti
) iarba este un drog mortal))))) hai maaa frate fumati si dupa sa vorbiti nu o sa spuna nimeni efectele reale decat ca te ia ameteala atat. oricum ar trebui sa se legalizeze pentru ca oricum se fumeaza si nu poate sa faca nimeni nimic cat ar incerca deci toti care nu ati luat nu mai vorbiti pentru ca nu stiti despre ce e vorba voi stiti doar din auzite de la altii care spun ca au fumat da de fapt si ei au auzit de la altii ceai care fumeaza nu se lauda la prieteni sau la alti necunoscuti deci multi din generatia de azi sunt wai de capu lor ati fost crescuti in ideile comuniste reveniti-va frate hai salut
Cind fumezi iarba ai o energie nebuna de aceea (guvernul si politia ) nu vor sa legalizeze iarba, caci din caz ca fuge fumatorul de iarba (eu) politia stie ca nu o sa ma (sal) prinda, eu deja fumez de 8-9 ani si nu simt nici o depedenta si sa am cancer de va amagesc. Eu stiu bine psihologia si neurologia caci de asta si invat, si va spun 100% cai foooarte prost acela care spune ca iarba este foarte periculoasa. de acum alta data o sa vorbim mai pe lung! ok?!
Eu vreau sa spun ca am 15 ani si am fummat de vreo 7-8 ori dar nu simt nevoia sa fumez adica nu zic ca nu`mi place sau ca nu as mai vrea, dar vreau sa zic ca la mine are un efect dupa vreo 10 minute de la fumat si daca sunt cu 2 prieteni rad de mor deci pur si simplu nu ma pot abtine, nici nu am incercat sa ma abtin dar starea este foarte placuta, a doua oara cand am fumat am vomitat nu stiu de ce cred ca am tras ca disperatu da dupa aia m-am calmat si mi-am reintrat in forma adica am avut o stare de bine numi venea sa fac nimic mia aruncat un prieten 1 tzg care era la 50cm de pat in care ma aflam si pur si simplu n-am putut sa ma duc s-o iau m-am dus in 4 labe, mi-ar placea sa mai fumez mai ales cu prieteni foarte apropiati pe care ii cunosc bine. cand auzisem prima data de marijuoana stiam cai drog si mi se parea ceva foarte... nu stiu cum sa zic. si m-am documentat de pe net si cand am prins prima ocazie sa trag am zis ca hai sa vad si eu cum e, mi-a placut si de atunci am mai tras de 6-7 ori insa nu simteam nevoia, aici ma refer ca la mine nu e ca la tigarti sa simti nevoia sa mai tragi una si inca una... sincer nu mi s-a parut ca mia produs nimic ineregula cu organismul meu deci nu sunt contra marijuoanei. Acum intrebarea mea pentru voi este urmatoarea: ce credeti daca fumez regulat sa zicem o data la 2 luni de acum incolo ma afecteaza cu ceva la varsta mea? pentru ca daca caut pe un site zice cai buna ca ajuta ca nu stiu ce daca caut pe altu zice ca i nociva si afecteaza creieru... deci? multumesc pentru ca ati citit tot ce am scris si astept raspuns
Ntz ntz ntz, deci daca stai sa citesti tot ce e aici te ia paranoia! eu fumez Maricon de ani de zile, scriu si poezii, sunt si la facultate in Bucuresti, am si Job, vorbesc 2 limbi! (apropo am 21 de ani), nu uit niciodata nimic important din cauza la un Gigi, si nici nu cred ca cineva uita (intr-adevar daca ai un anturaj si un ambient ok si razi intr`una e posibil sa uiti ce ai vrut sa zici - asta fiind cel mai frecvent! bun si ce e cu asta? am uitat sa zic o gluma la care ma gandisem in timp ce radeam de alta gluma! Vai mie ce rau mi-a facut ultimu shot in cat mi-am uitat gluma ). Acum ganditi`va cat de rau mi-a facut de am ajuns la facultate, cu job, si pot sa si creez poezii. Ce scriu multi dintre cei de aici sunt chestii aberante despre care ei habar nu au. Sunt oameni de genu` ala care chair ar pune pe 3sud esti intr-o campanie antidrog! Frate voi chiar nu va dati seama ca nu face nimic rau cu creierul vostru? Adica e chiar grav daca fumezi cu niste prieteni si la 12 noaptea ti se face pofta de ciocolata (plus ca voi sunteti adeptii "la o berica", dar dupa 4 -5 berici te simti (Bruce Lee era pistol cu apa pe langa tine), si incepi sa te bati cu lumea si sa ajungi acasa plin de taieturi si cu ochii umflat! Pe cand MaryJane te face sa vb cu toata lumea si sa te distrezi cu ei - fara scandal. NU MAI ZICETI CA NU VA PLACE CEVA SI CA VA FACE RAU PANA NU INCERCATI! ca sunt sigur ca pana nu ati pus mana in foc si ati vazut ca ustura si faceti basica, nu ati crezut ca arde si ca va face rau! asa ca nu mai vb daca nu ati consumat niciodata ---> stati acolo linistiti acasa si beti dimineata o cafea, un redbull ca sa va dea pofta de viata, si o bere ca sa fiti in rand cu lumea! nu va cere nimeni sa va "drogatzi" cum ziceti voi! nu intratzi in lumea Drogurilor ca si asa suntem prea multi! Bafta! SEMNAT : URMASUL LUI ROBERT NESTA MARLEY (pentru cine cunoaste ---peace!) -=====~~`
Am uitat sa zic ceva! Baietii "mei" sunt stele! Tre` sa-i lasi sa straluceasca, nu`i trimiti afara sa cerseasca! Iti vine sa-i ucizi? Anchetat, amanat, eliberat --->> dosar inchis! daca vrei sa imi zici si altceva ma gasesti pe id: leonard_neuron@yahoo.com PACE INCA ODATA! -====~~`
Cum mama dracului sa aiba efecte mortale ma? Cand nimeni nu a murit din marijuana, iar sute si mii de oameni au murit din tutun, si alcool, eu fumez marijuana de 2 ani, si n-am absolut nici o problema, ba din contra, mi-am reglat apetitul de cand fumez, sistemul imunitar, si multe altele.
Am citit ceva mai jos ca de tutun sau alcool te poti lasa dar de marijuana nu, fratilor marijuana nu creeaza dependetza! Deci voua vi se pare normal sa beti o bere... dar exact cum zicea si Teo berea e primul pas spre spirtul tras prin paine cautati pe tube : " Teo - Despre marijuana " si veti afla adevaratele efecte
Marijuana este inca ilegala din cauza conducerii...si pentru simplu fapt ca sar duce de rapa economia Romaniei daca s-ar legaliza...imaginati-va ca toti dealerii sa isi deschida tarabe la coltul blocului, cam atat am avut de spus, si, apropo, eu nu ma droghez, de aceea fumez marijuana
Sincer m-am uitat peste toate comentariile si.. imi este mila de voi! acum imi dau seama de ce tara asta nu va evolua never, din cauza voastra dragi mei pentru ca sunteti niste incultzi nedocumentatzi! si apropo era una desteapta care zicea ca marijuana provoaca cancer. asa pentru cultura ta generala marijuana omoara celulele cancerigene.deci este un leac impotriva cancerului! si atunci de ce e ilegala? pai pentru ca asa zisa industrie farmaceutica care e o mafie nu e de acord cu videcarea bolii deoarece ei prefera sa o prelungeasca pe un termen lung si pe multi bani foarte multi bani! sunt multe de spus dar timpul meu e prea pretzios pentru a-l pierde cu asemenea exemplare . si inchei inca o data prin a zice ca mie foarte mila de voi :*
Iti zic eu de ce e ilegala.Pentru ca s-ar duce dracu' industria tutunului si cea a alcoolului, si asta ar fi destul de rau pentru baietii care isi trag multi bani din asta(bine, asta daca nu consideri ca de fapt afacerile si politicul nu au nicio legatura si ca noi traim intr-un stat de drept in care politia vegheaza si politicienii stau pe 40 de milioane pentru binele poporului...)
Iar pentru toti care vorbesc in necunostinta de cauza, ar trebui mai bine sa taca pentru ca nu stiu ce vorbesc.Imi place cum scriu unii pe-aici:"ne-a spus la scoala","citeste pe net","ai vazut ce scrie in legislatie". Nici nu stiti despre ce vorbiti.Sunt zeci de studii care au demonstrat ca marijuana este cel mai natural si "harmless" analgezic care poate exista.Mai pe scurt pentru cine nu intelege, cand te doare capul ca ai o zi grea la munca, mai bine e sa fumezi un cui, decat sa bagi un Nurofen(care iti face ulcer). De asemenea s-a demonstrat fumul din marijuana nu contine substantele cancerigene din fumul de tigara, si desi nici acesta nu face bine, niciodata nu va putea sa egaleze raul facut de tigari(ganditi-va, un fumator inrait fumeaza poate, 40 de jointuri pe luna, asta ar insemna in tigari, 2 pachete! Un fumator de tigari inrait fumeaza 2 pachete pe zi! Ganditi-va!).
Per total, marijuana nu are efecte negative, nu da dependenta(decat psihica, daca esti un om slab. Dar si Facebook-ul da dependenta pentru oameni slabi, si mult mai rau.Asta nu inseamna ca trebuie interzis!), si este interzisa din simplul fapt, ca a fost adusa in Europa si Sua de curand, daca era veche ca si tutunul(de pe vremea spaniolilor, din 1700) ar fi fost la fel de legala.
Si un ultim mesaj am catre 2 categorii de persoane:
catre "nefumatorii" inraiti sa ii faca pe altii sa nu se apuce desi nu stiu:nu mai dati argumentul asta penibil,"Marijuana are efecte negative...combinate cu alte droguri" sau "Marijuana e rea...pentru ca te duce la heroina" pentru ca astea nu sunt puncte anti-marijuana, ci doar manipulare prin dezinformare.
iar pentru cei care spun ca nu iti trebui asa ceva, pentru ca poti fi si altfel fericit, ii contrazic.Eu personal, imi merge excelent pe plan profesional.Sunt la unul dintre cele mai bune Licee din Bucuresti, am note execelente, si invat sa fiu medic.Pe plan sentimental, si in legatura cu prietenii, pot sa ma mandresc ca am prieteni adevarati si mi-am gasit iubirea adevarata.Traiesc intr-o familie upper-middle class si sunt total fericit.Nu ma gandesc la nimic care sa imi lipseasca. DAR, fumez marijuana doar la petreceri pentru distractie.Pentru ca toata lumea se distreaza, toata lumea merge la petreceri, nu cred ca e vreun Sf. Petru pe-aici care sa imi spuna ca nu ii place distractia sau ca la petreceri el bea suc si vb de matematica.Nu spun ca nu exista petreceri fara "adjuvanti de distractie", m-am distrat de atatea ori doar vb cu prietenii si atat. Dar din cand in cand, tuturor ne place sa zicem, nu sa ne facem praf, da sa ne ametim putin.Si decat sa stau si sa borasc la WC in genunchi, sa fiu inconstient de acitunile mele, si incoeerent.Prefer sa fumez un joint, sa fiu high si sa fiu insa perfect lucid.
Si un ultim lucru.Pentru cei care spun ca provoaca "brain damage", sau alte efecte negative, pot sa va dau orice alt exemplu de lucruri perfect legale care iti distrug viata(cafeaua, prin insomnii si pancreasul, tutunul, iti distruge plamanii grav si da dependenta fizica...atentie fizica! In sevraj fumatorii bataie din picior, transpira, stau cu gandul doar la tigari, si putini reusesc, alcool, nici nu mai e cazul sa zic cum distruge tot organismul, dar si statul la calculator, uitatul la televizor si alte lucruri...)
Catre toata lumea:daca sunteti curati din toate punctele de vedere nu fumati marijuana. DACA insa fumati, beti, sau sunteti chiar in unele momente, stresati, suparati sau va simtiti rau(fizic) si STITI CA NU SUNTETI UN OM SLAB, USOR INFLUENTABIL SAU CU UN PSIHIC COMPETENT DE DECIZIE, FUMATI MARIJUANA, va va relaza, va vor trece durerile, veti fi fericititi(nu datorita substantei din marijuana, ci datorita optimismului creat de substantele din creierul tau!) si nu vei avea probleme de dependenta, sevraj sau sanatate niciodata.Asta daca nu exagerati. Dar orice lucru, exagerat, e rau, deci discutia este inutila.
Daca vrea cineva sa ma contrazica sa o faca, dar vb cu cine a fumat, cu nefumatori care imi vb din citate de pe wikipedia, nu am ce sa discut.
PACE, SI AVETI GRIJA CE FACETI, SI CUM VA DISTRATI, PENTRU CA DACA NU ESTI ANCORAT IN REALTIATE, TE POTI DESPRINDE SI O SA VREI DIN CE IN CE MAI MULT. DISTRATI-VA, DAR SI GANDITI!
LEGALIZATI MARIJUANA CA SA STOPAM ODATA MIZERIILE ASTEA DE SPICE-URI(am auzit pe unii,"hai sa fumam d-astea legale ca sunt bune, nu din astea naspa ilegale...)
PACE!
Legalizarea marijuanei? Voi sunteti normali? Eu am fumat de vreo 6 ori marijuana.Niciodata nu a fost un efect placut, cum auzeam la altii sau vedeam in filme. Aveam senzatie de voma, ameteli, si nu puteam sa mai imi controlez corpul. tot am insistat cu fumatul pentru ca am zis ca poate... poate o sa am si eu efectele acelea de euforie. Ei bine nu le-am avut. Ultima oara aceleasi simptome dar de 1000 de ori mari rau, am lesinat, am facut un atac de panica f f urit, am chemat slavarea pentru ca imi era f rau, de abia puteam sa vb si simteam cum se scurge viata din mine. Bineinteles ca nu am zis medicului ce am facut dar banuiesc ca si-a dat seama. A fost cea mai traumatizanta experienta din viata mea, mi-am vazut moartea cu ochii.Ma simt f ff rau si acum dupa 3 zile, a trebuit sa ma invoiesc de la servici.Va dati seama ce efecte mi-a dat marijuana. Asa ca ce sa mai vb de legalizarea ei cand mai unpic si imi dadeam suflul. Sper sa-mi vada cineva postarea si sa ia in calcul fffff serios ce am scris eu aici. II multumesc la dumenezeu ca mai sunt in viata! Numai bine va doresc si multa, multa sanatate!
Marijuana nue ste interzisa fiindca "este mortala", ea este itnerzisa deoarece da stari foarte interzise in lumea reala:X Legalize it
TipulAnonim întreabă:
anonim_4396 întreabă: