anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce e tot we heart it'ul cu poze pe care scrie: Je suis Charlie? Ce vrea să însemne?

6 răspunsuri:
| Neo12 a răspuns:

Îmi poţi spune mai multe despre acest atentat şi despre cine e Charlie. Poate ţi se pare ciudat, dar sunt total paralelă şi n-am auzit până acum şi de asta întreb.

| christos1234 a răspuns (pentru Neo12):

Vorbim prin mesaje daca vrei

| Wehrmacht a răspuns (pentru Neo12):

Pe scurt, acele poze semnifica faptul ca desenele si cuvintele ii inving pe teroristi si un AK e "no match" pentru un desen.
S-a facut in repetat misto de religia musulmana.In 2011 a fost incendiata o redactie sau ceva de genu' asta datorita acestor satire.Mai nou, francezii au venit cu ideea de a face misto nu numai de religie ci si de teroristii, 2 in 1.Al Qaeda a spus ca si Franta trebuie atacata.Francezii aia s-au legat de asta si au facut misto iar de Muhammad si de faptul ca Franta nu a fost atacata.Rezultatul? Parisul e sub teroare, aia care au facut desenele sunt morti si datorita ideii lor au murit si niste politisti.
Acum, toata lumea ii considera niste victime pe cretinii aia.Atentatul e aratat ca unul la intamplare asupra presei franceze, ca si cand s-ar fi putut intampla oriunde, nu fix la aia care si-au batut joc de teroristii ce au demonstrat ca pun in practica ce spun.Acum nu mai gasesc desenul cu mesajul de care am spus pe net.In schimb, gasesc alta poza.Cica e atac asupra democratiei in Franta.Nesimtire pura.

| Neo12 a răspuns (pentru Wehrmacht):

Am înţeles toată povestea, am întrebat-o pe profa de istorie. Mulţumesc oricum. O să-ţi evaluez imediat răspunsul

| christos1234 a răspuns:

Dupa atentat oameni s-au auto proclamat Charlie pentru a face o propaganda impotriva islamului.

| Neo12 a răspuns (pentru christos1234):

Şi acum ei ce vor să exprime prin aceste poze?