| CracanelTrasPrintrunInel a întrebat:

De ce este atat de mediatizat cazul Vlad Pascu? In fiecare zi au loc accidente mortale cu betivi si drogati. Zilele trecute a fost un accident in apropierea mea, nici n-a ajuns la stiri.

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Fiindca, totusi, este un caz mai deosebit.
Infractorul putea fi oprit inainte de a omori 2 oameni si a rani pe altii, atunci cand a fost oprit de politie anterior accidentului si daca politia ar fi luat masura de control, conducere pentru prelevarea de probe si retinerea pe 24 de ore.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Era drogat soferu si a omorat mai multi oameni?

| gabicoo a răspuns:

Era drogat, a ucis doi tineri nevinovați, părinții lui sunt celebri - prin averea făcută pe căi cel puțin dubioase - părinți care fact tot posibilul să-l scoată basma curată sau să primească o pedeapsa cu suspendare.

| mastadont a răspuns:

Pentru a avea cei de la guvern un motiv ca să mai dea alte ordonanțe. Au cam exagerat cu ordonanțele de urgență în ultimii ani, de parcă mereu suntem în stare de alertă, dar asta e altceva.
Oricum, părerea mea e că se procedează greșit în legătură cu drogurile pentru că noi nu facem diferența între droguri ușoare și sigure de folosit recreațional și mai ales medical și droguri periculoase, noi interzicem totul și apoi ne mirăm de ce e nemulțumită lumea și pleacă din țară. Oricum nu suntem noi în stare să facem studii, cercetări și să aflăm care droguri sunt sigure și nu afectează societatea și care nu, mai bine ar fi dacă am urma modelele care au funcționat decât să le punem în practică pe cele care nu, vezi interzicerea alcoolului în anii 30 în america și cum a decurs aceasta. Practic noi suntem ca americanii în anii 30. Interzicem și ilegalizăm totul, pun pariu că în curând se va ajunge și la ilegalizarea alcoolului și atunci să vezi scandal.

| LisaJulie a răspuns:

Ca este copil de,, șmecheri " la fel ca Abi Talent! Și ca majoritatea romanilor sunt convinși ca va scăpa după câțiva ani de pușcărie