| MimiJaneMaraMimiMaraJane a întrebat:

De ce este un protest acum în Piața Victoriei?

16 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Protestul a fost organizat de Simion si AUR, protesteaza impotriva anularii alegerilor pentru presedinte.

| MimiJaneMaraMimiMaraJane explică (pentru Ioandelasal):

Blochează traficul, au protestat și ieri! Sa se oprească odată

Devine enervant deja și fie blocat traficul și centrul de 3 zile

Știi cumva dacă protestul e autorizat și legal?

Se cam intampla lucruri neautorizate acolo

| Ioandelasal a răspuns (pentru MimiJaneMaraMimiMaraJane):

Din ce am citit si auzit la televizor protestul este autorizat, asa ca este si legal, la modul general, ca unii protestatari au comis infractiuni si contraventii.

Dar sunt acolo deja de 6 ore și nu se intampla nimic! De ce continua sa mai stea?

| Ioandelasal a răspuns (pentru MimiJaneMaraMimiMaraJane):

Probabil asa le-a cerut Simion, sa protesteze cat mai mult.

| Holiday a răspuns:

Este recensamantul analfabetilor functional. S-au strans acolo ca sa fie numarati.

| MimiJaneMaraMimiMaraJane explică (pentru Holiday):

Au blocat traficul pe toată strada! Ce vor sa demonstreze cu asta?

| LisaJulie a răspuns:

Basically ei isi doresc turul 2 al alegerilor deoarece a fost anulat de Curtea Constitutionala a Romaniei

| Kufu95 a răspuns:

Pentru că s-au anulat alegerile din turul 1.

| MihaitzaItza a răspuns:

Campanie politica aur. Simion știe că CG nu va mai fi lăsat să candideze și încearcă să îi fure votanții.

| Mosotti a răspuns (pentru MihaitzaItza):

Sa vedem daca CG nu va mai fi lasat sa candideze, procesul e pe rol, Musk a criticat CCR pentru ce a facut zicand ca nu sunt dovezi care sa duca la anulare legal.
Daca Trump e pro Georgescu si pro oricine ca el si in UE (si cam poate fi ca-l cam ajuta pe el in ale lui), e posibil sa ne trezim ca se reia turul 2, nici nu mai e nevoie sa candideze pentru niste alegeri care nu vor mai avea loc alea din Mai.

Ca daca CCR nu se conformeaza, le scot americanii dosarele la astia si e nasol. Vom vedea.
Decizia din afara va fi in functie de ce vor americanii.

| MihaitzaItza a răspuns (pentru Mosotti):

Ce mah? Crezi că Trump știe cine e Georgescu? Hahaha

| Mosotti a răspuns (pentru MihaitzaItza):

Cum sa nu stie?! Americanii stiu tot ce misca in lume, ce, in Georgia nu stiau ce si cum?
Nu stiu americanii de rand, asta da, aia nici nu stiu ca Romania exista.
Din moment ce Musk a spus ca anularea alegerilor nu e in ordine, nu e clar ca stie? Americanii de sus sunt ultimii care sa nu stiu cine vine, unde vine, ce e de capul aluia, ce planuri are, etc.

Ca orice regim vine, ei trebuie sa stie, sa nu le dea peste cap planurile mondiale, tu nu ai vazut ca atunci cand era sa vina un regim comunist pe unde era, ei stiau si imediat destabilizau, instigau sa nu se intample?