Asa e frate cea mai mare prostie a poporului roman a fost aceea de a se contopi cu tiganii, roman cu tiganca s-au romanca cu tigan si asta ne-a facut sa devenim o natie de rahat mai ales ca Romania detine cea mai mare populatie de tigani din toata europa urmata de Bulgaria, Ungaria, Serbia.
Ma refer la comportament tiganesc, lipsit de educatie, bun simt
Intrebarea e poporul roman a avut vreodata educatie.
De la noi poti sa te astepti la orice ca doar e tara tuturor imposibilitatiilor de obicei asa sunt oamenii din tariile sarace de lumea a treia, saraci, prosti, needucati= tara de rahat.
Nu stiu marius,vad numa tarfe, ipocrite numa buna de sex si atat, rar fete cu cap, sincere, vad mult comportament tiganesc inclusiv la pers in varsta, jalnic, nu ai ce sa faci in tara asta
Si ne mai intrebam de ce am ajuns atat de rau si suntem umilit pe dincolo.
Prin Germania, Spania, Italia auzi romancele =bune de sex atat, romanii =la furat, cei drept centura e plina de fete din Romania
Sincer RAY esti un baiat bun pacat poate daca te-ai fi nascut in alta tara ai fi avut o viata mai buna ca aici, pentru ca Romania e iadul pe pamant. Nu noi am ales sa ne nastem aici pur si simplu s-a intamplat sa ne nastem aici si sa ne chinuim ca sa facem ceva.
Asa e
Adevarat tot ce ai spus, lipsa de educatie lipseste din generatie in generatie si cei care au plecat fac lucruriile astea pentru ca nu stiu altceva sa faca si in primul rand cei ce vor sa munceasca ar munci dar na sti si tu ca stainii ne umilesc si decat sa fi umilit de straini pentru o bucata de paine ajungi sa furi sa te vinzi pentru sex sa te ocupi cu escrocherii si tot felul.
Pleaca de aici daca ai vreo sansa, ce sa spun
RAY baiatule fa-ti bagajele si du-te in Germania s-au Anglia ca aici nu esti decat un sclav cu totii suntem niste sclavi.
As pleca dar sunt singurul copil la parinti si parintii sunt si batrani, daca plec mi sar rupe sufeltul sa-i las aici si eu sa plec singur prin lume de capul meu.
Te cred man, ai un suflet bun
Ai grija de tine RAY noi astia buni o sa disparem si in tara asta o sa ramana doar nenorocitii si tiganii borati, oricum eu m-am hatarat sa am grija de parintii mei si eu sa imi traiesc viata singur pentru ca nu merita sa im caut pe cineva pentru ca atunci cand esti bun esti luat de prost.
Tiganii si toti necioplitii care s au dus la cules de capsuni au avut grija sa ne faca "reclama". Bunica tu normal ca e nostalgic dupa Ceausescun toti batranii care nu se adapteaza sunt nostalgici dupa el
Bunicul e nostalgic ca a crescut in perioada aceea si na era altfel, il tot auzeam zicand ca ne meritam soarta si ca noi astia care venim din urma nu suntem in stare de nimic.
Eu nu cred ca ne urăsc doar pentru ca avem criminali și hoți printre noi ci mai degrabă pentru ca suntem prea mulți. Adică gândește-te ca Italia e suprasaturata de romani, cred ca italienii aud mai des limba romana decât limba italiana, Spania la fel, Germania le ajunge și ea din urma, nu mai zic de UK ca au luat-o cu asalt in ultimii 2-3 ani foarte mulți romani, țările nordice nu o sa scape nici ele. Ideea e asta: românașii sunt peste tot! Și da, foarte mulți sunt needucați, șmecherași, infractori, e normal sa se pună eticheta. Ce, crezi ca pleacă ăștia care fac facultăți? Nu, ce zic ei " nu mi trebuie școala, nu îmi trebuie bac, nu am niciun stres, ma duc la munca in Italia, fac niște combinații pe acolo".
Atâta timp cât îți vezi de treaba ta și nu te dai in spectacol nu are nimeni nimic cu tine, dar românașii noștri nu știu sa facă asta. Evident generalizez.
Asa e Roamnia a devenit o tara de emigratie pe locul 2 Siria e pe locul 1, ce mai conteaza oricum e o tara distrusa, moarta fara nici un viitor, vai de capul nostru ce o sa fie in viitor.
Cred ca anual pleaca sute de mii de romani prin restul Europei. Unde o sa se ajunga? Cum sa nu fie suparati europenii?
Sa nu uitam ca sa ajuns in situatia asta din cauza guvernului care nu mai are control asupra populatiei oamenii vin si pleaca oricand isi doresc.
Iar europenii sunt suparati mai mult pentru ca le stricam linistea sociala ca oricum au si ei uscaturiile si problemele lor.
Cine ti-a zis ca strainii urasc Romania? Suntem in 2018 majoritatii oamenilor nu le pasa de nationalism, ii doare in cot de Romania sau mai stiu eu de ce alta natie.
Unii straini au o toleranta mai mica fata de romani pentu ca exista stereotipuri. Eu am locuit in Belgia 10 luni si nu am simtit ca are cineva ceva cu mine, de o luna sunt in Olanda si nu am nicio problema de acest fel.
Asta pentru ca Olanda si Belgia nu s au lovit de problemele cu tiganii cu care se confrunta Spania, Franta si Anglia
Ai si tu dreptate, dar sa stii ca si in zonele unde am stat erau o gramada de romani.
Olandezii si belgienii ne stiu de romani, nu de tigani... pentru ca interactioneaza cu romani doar
anonim_4396 întreabă: