| Laurretta a întrebat:

De ce fotbalistii sau pilotii de formula 1 castiga cifre astronomice fata de oamenii de stiinta care au contribuit la salvarea vietiilor cu inventiile lor?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pentru ca e o tampenie, Formula 1 si fotbalul nu prea au rost in viata noastra asa cum nici politica sau niste legi inutile care se mai aproba. Mi-o placea mie F1 dar cu banii aia si din meciuri eu cred ca africanii ar fi boieri si toata lumea de pe pamant ar trai mai bine.

Răspuns utilizator avertizat
| BigCode a răspuns:

Deoarece multe din inventiile care sunt facute sa salveze vieti nu i-au facut pe inventatori faimosi. si atunci se pune intrebarea: ce inventii isi fac inventatorii faimosi si/sau bogati? cele care distrug vieti:
1) Albert Einstein - inventeaza bomba nucleara (mai tarziu se descopera cum se poate folosi energia nucleara in scopuri pasnice);
2) Alfred NOBEL - devine incredibil de bogat dupa ce inventia sa - dinamita - este folosita in scopuri ceva mai pasnice (constructii ) dar este folosita si astazi de catre armata;
3) Richard j. Gatling- devine bagat (daca nu si faimos) dupa ce inventeaza prima mitraliera

| clorhidrat a răspuns:

Pentru ca oamenii de stiinta nu apar la TV sau atrag atentia oamenilor intr-un mod in care sa-i relaxeze sau sa se bucure de viata cum faci de regula la un meci cu prietenii sau la o cursa de F1. Plus ca in sporturi exista multa reclama din care se scot multi bani si astfel fotbalistii si pilotii de F1 fac reclama la sampoane, deodorante sau creme.