Pentru ca e o tampenie, Formula 1 si fotbalul nu prea au rost in viata noastra asa cum nici politica sau niste legi inutile care se mai aproba. Mi-o placea mie F1 dar cu banii aia si din meciuri eu cred ca africanii ar fi boieri si toata lumea de pe pamant ar trai mai bine.
Deoarece multe din inventiile care sunt facute sa salveze vieti nu i-au facut pe inventatori faimosi. si atunci se pune intrebarea: ce inventii isi fac inventatorii faimosi si/sau bogati? cele care distrug vieti:
1) Albert Einstein - inventeaza bomba nucleara (mai tarziu se descopera cum se poate folosi energia nucleara in scopuri pasnice);
2) Alfred NOBEL - devine incredibil de bogat dupa ce inventia sa - dinamita - este folosita in scopuri ceva mai pasnice (constructii ) dar este folosita si astazi de catre armata;
3) Richard j. Gatling- devine bagat (daca nu si faimos) dupa ce inventeaza prima mitraliera
Pentru ca oamenii de stiinta nu apar la TV sau atrag atentia oamenilor intr-un mod in care sa-i relaxeze sau sa se bucure de viata cum faci de regula la un meci cu prietenii sau la o cursa de F1. Plus ca in sporturi exista multa reclama din care se scot multi bani si astfel fotbalistii si pilotii de F1 fac reclama la sampoane, deodorante sau creme.
TPU.ro întreabă:
anonim_4396 întreabă: