| Petrut360 a întrebat:

De ce in Olanda sunt atat de multe legi ridicole, iar prostitutia si pedofilia sunt legale? Ce se intampla intr-o tara "din occident"?

35 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pedofilia legala? Informează-te înainte sa scrii porcari, cât despre consum e marijuanei, prostituția e peste tot în lume, ce e asa wow

| Violleta2022 a răspuns:

Ti se par tie ridicole, dar olandezi le considera normale (exceptie face pedofilia care este total interzisa), iar daca vrei sa treci prin tara lor sau sa locuiesti acolo, ai obligatia sa le respecti, daca nu, esti liber sa pleci de unde ai venit.
Fiecare tara are dreptul sa-si faca propriile legi, pe care absolut toate lumea are obligatia sa le respecte.

| Andrei007007 a răspuns (pentru Violleta2022):

Eu sunt de acord cu tine, dar tu esti de acord cu mine ca o tara nu poate fi influentata de catre "organizatii sau uniuni", "a obliga" in mod indirect politicienii tarii respective prin a impune legi? Uite cazul LGBT, unde Uniunea noastra Europeana incearca sa ni le bage pe gat desi, noua nu ni se par "normale", ce spui de asta?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andrei007007):

Cred ca trebuie sa-ti destupi un pic mintea, fiindca nu-ti baga nimeni nimic pe gat, poti trai foarte bine ignorand gay si lesbiencele, asa cum si ei probabil te ignora pe tine, ca manelistst, rocker sau afemeiat poate, sau asa cum esti tu.
ideea este sa facem compromisuri si sa traim in liniste si pace, impreuna.
Traiesc in tara cu cei mai multi gay si lesbi din lume si am lucrat cu ei multi ani. Sunt oameni normali, spalati, educati, multi din ei cu facultati si cu mai mult bun simt ca alti oameni.
Nu ma interseaza orientarea lor sexuala si nu ar trebui sa te interseze nici pe tine, ca doar nu vor sa ti-o traga tie, asta cu siguranta nu vor face niciodata.
Eu cel putin m-am simtit mult mai in siguranta in prezenta lor, d ecat in prezneta unuia "drept" care mai devreme sau mai tarziu tot mi-a propus sex.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andrei007007):

Un lucru este cert: gay si lesbi nu se pot reproduce, asdar, daca au o gena gresita care ii face homosexuali, atunci odata cu moartea lor, va murii si genea defecta.
Asadar, chiar nu sunt un pericol pentru nimeni, aceasata "specie" diferita de restul lumii.

| doctorandus a răspuns (pentru Andrei007007):

UE ne "baga pe gat" egalitate in drepturi pentru toata lumea. Adica egalitate in drepturi intre homosexuali si heterosexuali. Asa cum tu ai dreptul sa te casatoresti cu o femeie, la fel trebuie sa aiba si ei dreptul sa se casatoreasca barbat cu barbat sau femeie cu femeie. Astea nu sunt privilegii, privilegii ar fi sa nu plateasca taxe si impozite.

| suntserios a răspuns (pentru Andrei007007):

Scrii te parca te obliga UE sa fii gay.
UE incearca sa bage pe gat egalitatea in drepturi intr-o tara misogina, homofoba si xenofoba precum roamnia. nu iti baga nimeni pe gat sa fii gay

| Andrei007007 a răspuns (pentru suntserios):

Asteapta sa vezi cand o veni fiitu' la tine si o sa zica ca e "gay", atunci sa ma cauti si sa-mi reproduci exact aceleasi cuvinte ce mi le-ai scris mai sus, ca Romania e misogina, homofoba si xenofoba.

PS: Poate ca tu nu dai 2 bani pe sangele tau (ADN-ul tau preluat din generatie in generatie), nu dai 2 bani pe numele tau, dar stramosii nostri si alti oameni care sunt normali la cap in tara asta s-au cuplat "barbat si femeie" pentru a genera "prosti ca tine" ce au ADN-ul lor imprimat in "prostia" ta de gandire cum ca "handicapatii" ar trebui sa aiba drepturi, pai hai sa le dam drepturi si "pedofililor", hai sa le dam drepturi si "sclerozatilor" care se cred antrenori pe la "barcelona" in realitate jucand "football manager" pe calculator si traind in lumea lor fantasmagorica. INTELEGE CA OAMENII ASTIA AU PROBLEME MINTALE SI TREBUIE MARGINALIZATI DIN SOCIETATE PENTRU CA LA RANDUL LOR VOR INFLUENTA NEGATIV SOCIETATEA IN CARE TRAIM!

| suntserios a răspuns (pentru Andrei007007):

Teoria mea este ca doar cei care au tendinte gay dar nu vor sa accepte se tem ca cineva ii va forta sa fie gay.

Restul oamenilor vor fi in continuare heterosexuali. Preferintele sexuale nu se impun de un curent sau de o lege.

Te inseli, consensul medicilor si al psihologilor este ca homosexualitatea *nu* este parafilie.

| Floridori a răspuns (pentru Andrei007007):

Homosexualitatea nu este o problema, cu atat mai putin o problema mintala.In plus, nimeni nu poate influenta pe nimeni sa aiba o anumita orientare sexuala.Aceasta se stabileste inca din primele saptamani de dezvoltare in uter.
Insa nu inteleg un lucru: de ce crezi ca oamenii cu probleme mintale ar trebui marginalizati de societate?! Cu ce esti tu mai presus decat ei astfel incat ei sa fie marginalizati, iar tu, integrat?

Tu consideri ca homosexualitatea este o problema.Eu cred ca prostia este cea mai mare problema, dar pentru asta nu inseamna ca oamenii mai putin inzestrati intelectual, sau mai putin informati, ar trebui marginalizati, ostracizati si umiliti, limitandu-le drepturile, deoarece o uniune legala recunoscuta intre doua persoane de acelasi sex, de exemplu, nu reprezinta un privilegiu, ci din contra, acum ca nu pot face asta, inseamna ca ei eu mai putine drepturi recunoscute decat ceilalti.
Aceste drepturi nici macar nu ar trebui cerute.Mi se pare ridicol sa trebuiasca sa duci o lupta atat de mare pentru a avea drepturi egale cu toti ceilalti, drepturi pe care ar fi trebuit sa le ai in mod automat.

Cat despre opinia ta, este opinia ta si cam atat.Fiecare are dreptul la una.Dar asa cum ai tu dreptul sa fii fericit cum doresti, sa spui ce gandesti, asa au si ceilalti dreptul, inclusiv homosexualii.
Nu am inteles niciodata inversunarea aceasta a unora.Este ca si cum ai fi deranjat de un porumbel care in loc sa manance o rama (ca doar asa ai invatat la gradinita si ti s-ar parea a fi norma standard), ciuguleste dintr-un covrig...
Vezi tu, normalitatea este ceva relativ si subiectiv.De exemplu, unui barbat nascut si crescut in tribul Maasai i se va parea normal sa aiba mai multe neveste si anormal sa aiba doar una.In schimb, unui om nascut intr-un alt mediu, i se va parea normal invers.
"Normalitatea" este oarecum impusa de mediul in care te dezvolti, de aceea ar fi indicat sa iesi un pic din patratica ta in care te inchizi si sa intelegi ca lumea este mult mai mare, mai diversa si mai complexa decat te-ai limitat tu sa intelegi pana acum...

| sadrian46 a răspuns (pentru Andrei007007):

A o tara nu poate fi influentata de catre "organizatii sau uniuni",
Ba uite că poate.

| Andrei007007 a răspuns (pentru sadrian46):

Pai asta ziceam, ca este influentata, din pacate asta e realitatea, ne-au distrus economia in '89 si acum isi bat joc de noi, luandu-ne si ultimul lucru ce-l mai avem, adica curajul de a fi oameni! Unii oameni nu inteleg ca aceasta treaba cu homosexualitatea este foarte daunatoare societatii in care traim! Asta e parerea mea si voi discredita acest demers al guvernului cu privire la homosexuali de fiecare data cand voi avea ocazia! Nu este normal ceea ce se intampla, eu daca de maine ma declar ca nu mai sunt "om" ci "extraterestru" si trebuie sa fiu tratat ca atare si guvernul accepta asta, tu o sa accepti?

Tie nu-ti place libertatea, vrei un sistem de dictatura.

A fost referendum pe tema familiei homosexuale? A fost!

Ce-au facut bisericile crestine din Romania? Au pierdut referendumul.

Morala: esti un minoritar agresiv.

| Andrei007007 a răspuns (pentru doctorandus):

Multumesc, cand o sa vina fiul sau fiica acasa de mana cu o persoana de acelasi sex si o sa zica "tati", "mami" el sau ea este partenerul meu de viata, sa va aduceti aminte ce mi-ati scris aici.

Morala: "Este usor sa critici pe altii de ceva, pana cand acel ceva nu o sa dea si peste tine intr-o buna zi.".
"Succesuri" la facut copii intre 2 persoane de acelasi sex va urez!

Daca tu consideri ca subiectul "LGBT" are legatura cu sistemul de tip dictatura inseamna ca esti nebun de legat. Noi vorbim aici de ceva si tu imi spui mie altceva, felicitari, vezi ca s-a deschis spitalul de nebuni la tine in oras, fa-i o vizita in weekend te rog!

Care referendum pe tema familiei homosexuale? Referendumul ala "mascat" de partidele politice unde nu a trecut pentru ca nu s-au prezentat oamenii la vot? Esti nebun omule, du-te te rog in America, Anglia sau unde este legalizata aceasta prostie cu "homosexualitatea" daca te consideri "anormal" si lasa-ne sa traim linistiti, noi astia mai normali la cap, ca pana la urma homosexualii sunt minoritari in Romania in caz ca nu stiai! Du-te si traieste-ti viata acolo unde este permis, in Romania deocamdata nu este si ma rog la Dumnezeu sa nu fie niciodata!

*Tu* ai probleme psihice, *tu* esti un minoritar care vrea sa-si impuna opiniile prin dictatura. Majoritatea cetatenilor romani doresc libertate pentru sine si pentru altii. D-aia nu s-au deranjat sa voteze contra familiei homosexuale.

La revolutie oamenii au murit pentru libertate, nu pentru Legionarism 2.0.

Si crezi ca tu-ti vei constrange copilul la heterosexualitate doar pentru ca Parlamentul a adoptat o lege? Ce parinte denaturat, mai bine nu te apuci sa mai faci copii!

Ba baiatule, eu iti mai spun doar atat ca nu vreau sa-mi fac nervi cu tine pe aici, tu vorbesti de legionarism, de libertate, de dictatura cand eu vorbesc strict despre prostia asta cu LGBT si iti spun: "Iti doresc sa experimentezi si tu cu copii tai treaba cu homosexualitatea asa cum multi parinti din Romania deja o fac daca o tot sustii in halul asta si iti mai doresc ca daca tot esti de acord cu ea sa nu mai faci urmasi ca pana la urma reproducerea inseamna "barbat + femeie" nu "femeie + femeie" sau "barbat + barbat", ca pana la urma ce rost are sa mai aduci inca un aurolac ca tine pe planeta asta care nu intelege ca intr-o societate normala, oamenii care au probleme cu capul, vor nu vor, trebuie sa se comporte civilizat ca altfel am ajunge sa ne dam in cap unii altora cu astfel de prostii sau am ajunge sa ne "disecam" corpurile doar pentru a ne implanta nu stiu ce piercing prin el doar ca arata bine, nu sunteti normali la cap, aveti ceva la bibilica, de asta multi tineri se arunca de pe blocuri sau isi taie venele ca se cred "emo" sau mai stiu eu ce prostii de genul asta! Punct!"

Tu ai probleme psihiatrice deoarece crezi ca homosexualitatea ar fi o problema psihiatrica. Medicii si psihologii considera in mod consensual ca nu este. Nebunul crede ca restul lumii consta din nebuni.

Eh, atunci eu sunt nebun si tu esti normal, tu sa te reproduci din "homosexualitate" ca omul normal si eu ca nebunul din "femeie"! "Succesuri iti doresc"!

Eu nu sunt homosexual. Dupa cum mi-a spus cineva, exista doua mari solutii privitoare la homosexuali: ori ii gazezi, ori le dai drepturi.

| StrongHeart a răspuns (pentru Andrei007007):

In ziua de azi esti catalogat nebun daca ai niste principii clare.
E destul de trist.

| doctorandus a răspuns (pentru StrongHeart):

Ce principii clare? O fi reprezentatul Organizatiei Mondiale a Sanatatii si n-am aflat eu? Consensul medicilor si al psihologilor este foarte clar: homosexualitatea nu este parafilie. El n-are nici stiinta de carte si nicio cadere sa nege asta.

| Andrei007007 a răspuns (pentru StrongHeart):

Da-i naibii ca o sa-mi fie sila sa ies afara din casa, vazandu-i cum se tin mana de mana avand barbi amandoi sau sa vad doua fete "lingandu-se" prin parcuri, unde naiba este moralitatea, cine naiba mai respecta moralitatea legalizand asa ceva. Cum este sa vada un copil de 5 ani, 2 baieti tinandu-se de mana, ce o sa te intrebe, mami, tati dar ce fac baietii aia? ce o sa le spui, sa nu mai zic ca vine un baiat care se crede femeie si se duce la SPA-ul fetelor, sotia ta vine cu fiica-ta la SPA si il vede pe "nemernicul" ala cu penisul la vedere, ce faci atunci. Iti spun eu, stai inchis in casa.

Serios: tu ai probleme.

| doctorandus a răspuns (pentru StrongHeart):

Ai vazut ce scrie? Saracul sta inchis in casa de frica faptului ca se saruta homosexualii pe strada.

| sadrian46 a răspuns (pentru Violleta2022):

Un cowboy sosește la gospodăria unei văduve, pe drumurile lor prin preerie. Este o ospătat iar seara văduva îl poftește să doarmă în pat cu ea. El se scuză că el e gentleman și preferă să doarmă singur.
Dimineața la plecare el observă în curte găini și mai mulți cocoși. El o întreabă dacă nu se bat între ei. Nu, căci numai unul e cocoș, restul sunt gentlemani. De acea tu ca femeie te poți simți în siguranță lângă ei, că ei sunt gentlemani.

| Violleta2022 a răspuns:

Numai prostituatia si consumul de cannabis (marihuana) sunt legalizate in Olanda, prostitutia fiind o ramura destul de sever controlata de politie si sistemul lor sanitar, mult mai sanatoasa decat in toata Europa, care practica prostitutia la negru, fiind plina de boli cu transmitere sexuala.

PEDOFILIA - NU - este legalizata, fiind interzisa in toata lumea si condamnata in toata lumea, la ani foarte multi de puscarie.
Nici cei mai mari criminali din lume nu sunt atat de rau pedepsiti, cum sunt pedepsiti pedofilii care violeaza copii.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Unde e ma pedofilia legala? De ce scrieti prostii?

| Lukasssz a răspuns:

Pedofilia e legala doar in Tailanda din cate stiu.

| Zuzu1991 a răspuns:

Pedofilia nu e legala in Olanda, doar ca varsta la care se poate face s3x fara sa incalci legea e mai jos decat in restul Europei

iar prostitutia e un lucru cu dus si intors, daca marea majoritate a tarilor o interzic, nu inseamna ca NU S-A DISCUTAT legalizarea (inclusiv in Romania), chestia suna asa: E ABSOLUT IMPOSIBIL SA OPRESTI PROSTITUTIA, cel putin nu cu legi, moment in care nu e mai bine sa o legalizezi, prostituatele beneficiaza de suport medical, iar in loc sa dea bani la pesti, dau impozite la stat si statul le protejeaza, nu pestii
insa chestia depinde in mod direct de nivelul de imbecilitate din tara respectiva, daca majoritatea vor biserica si nu spitale, atunci bisericile o duc BINE, iar spitalele mai bine se darama decat sa bage cineva bani in ele, la fel si la prostitutie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.

Cine crezi că susțin legalizarea prostituției?
Doar cei care au un anumit câștig sau beneficiu din asta, adică proxeneții și clienții.

https://www.google.com/amp/s/m.hotnews.ro/stire/1176028%3famp
La fel se întâmplă și în cazul pedofiliei.

Care sunt acele beneficii?
Atât pentru proxeneți și clientii lor dar și pedofili acest beneficiu constă în a fi apărați de legile statului, un proxenet când i se va face razie la bordel va arata contractul semnat de victima, care chiar dacă va fi luată de pe stradă precum fetele de la Caracal, atât timp cat au semnat un contract sunt de bună voie acolo. Înțelegi?
Totul e legal și o mână se spală pe alta, statul devene proxenetul șef în aceste cazuri.
Iar în cazul pedofiliei dacă un minor e violat sau abuzat cel vinovat va putea fi scos tot minorul.
https://www.google.com/amp/s/m.hotnews.ro/stire/24928033%3famp